hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 عنوان انتقالی به علوم تحقیقات 175 بازدید | 35 پست هیچ شرایطی وجود نداره که بشه از تهران مرکز به علوم تحقیقات انتقالی گرف؟ معدل الفم انتخاب رشتم بد بود دیروز | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 خیر علوم تحقیقات دانشجوی انتقالی نمیپذیرد مهمانی موقت رو نمیشه تبدیل کرد به دائم نمیدونم شرایط ازدواج اینام شامل نمیشه؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 61810 مهمانی موقت رو نمیشه تبدیل کرد به دائم نمیدونم شرایط ازدواج اینام شامل نمیشه؟ ازدواج میشه بقیه موارد خیر خدایا کمک مردمان کشورم کن.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 61810 تهران مرکز و علوم تحقیقتات فرقی دارن مگهازاد ازاده اعتباری نداره مدرکش خدایا کمک مردمان کشورم کن.
hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 ازدواج میشه بقیه موارد خیر پس یعنی اگر ازدواج کرده باشم و خونم به علوم تحقیقات نزدیکتر باشه میتونم انتقالی بگیرم اونجا؟
hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 تهران مرکز و علوم تحقیقتات فرقی دارن مگهازاد ازاده اعتباری نداره مدرکش اعتبار ازاد از غیر انتفاعی و پیام نور بالاتره برا مهاجرت قبولت دارن علوم تحقیقات ۱۸هزار مقاله خارجی دارهشناخته شدنرنک جهانیشونو بزنی میارهمن خودم دولتی تبریزم قبول شدم ولی خب اومدم تهران مرکز
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 61810 پس یعنی اگر ازدواج کرده باشم و خونم به علوم تحقیقات نزدیکتر باشه میتونم انتقالی بگیرم اونجا؟ نه البته ازدواجم نمیشه اشتباه کردم شما تو ی شهر هستی دوتا دانشگاهی ک میگییتحت هیچ شرایطی نمیتونی از فکرش بیا بیرون خدایا کمک مردمان کشورم کن.
hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 نه البته ازدواجم نمیشه اشتباه کردم شما تو ی شهر هستی دوتا دانشگاهی ک میگییتحت هیچ شرایطی نمیتونی از ... شما خودتون دانشجوی دولتین؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 61810 شما خودتون دانشجوی دولتین؟ عزیز من نمیخام تو سر کسی بزنممن کارکنان دانشگاه بودم و سنم احتمالا ۲برابر شماست اصل حرفمو ۲۰سال دیگه میفهمی خدایا کمک مردمان کشورم کن.
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 6587 مهمانی موقت رو نمیشه تبدیل کرد به دائم نمیدونم شرایط ازدواج اینام شامل نمیشه؟ نه تا اونجایی که از بخشنامه اطلاع دارم از واحد رنک یا رتبه پایین تر به بالاتر نمیشه انتقالی گرفت و انتقال به طور کلی از هر واحدی به علوم تحقیقات ممنوعه ولی فکر کنم بشه درشرایطی فقط مهمانی موقت گرفت اما تبصره هاش رو نمیدونم
hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 عزیز من نمیخام تو سر کسی بزنممن کارکنان دانشگاه بودم و سنم احتمالا ۲برابر شماست اصل حرفمو ۲۰سال دیگه ... من فک کردم دانشجویینطبق شرایط انتقالی به علوم تحقیقات ممنوعه و خب این داره اذیتم میکنه سه یه انتخاب رشته استباه
hactysn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 779 نه تا اونجایی که از بخشنامه اطلاع دارم از واحد رنک یا رتبه پایین تر به بالاتر نمیشه انتقالی گرفت و ا ... مهمانی موقت میشه ولی از تهران مرکز متنفرمدیقه نود تو انتخاب رشتم جابجا وارد کردم این دوتا دانشگاه رو علوم تحقیقات شد الویت دوم در صورتی که رتبم بعش میخورد
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 6587 تهران مرکز و علوم تحقیقتات فرقی دارن مگهازاد ازاده اعتباری نداره مدرکش با توجه به بخشنامه طبق تراز و رنک دانشگاه انتقالی میدن اما انتقالی به علوم تحقیقات ممنوعه جز شرایط خاص مثل بیماری
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 6587 مهمانی موقت میشه ولی از تهران مرکز متنفرمدیقه نود تو انتخاب رشتم جابجا وارد کردم این دوتا دانشگاه رو ... چه حیف تهران مرکزم خوبه که