2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران مرکز و علوم تحقیقتات فرقی دارن مگهازاد ازاده اعتباری نداره مدرکش

اعتبار ازاد از غیر انتفاعی و پیام نور بالاتره برا مهاجرت قبولت دارن علوم تحقیقات ۱۸هزار مقاله خارجی داره

شناخته شدن

رنک جهانیشونو بزنی میاره

من خودم دولتی تبریزم قبول شدم ولی خب اومدم تهران مرکز

پس یعنی اگر ازدواج کرده باشم و خونم به علوم تحقیقات نزدیکتر باشه میتونم انتقالی بگیرم اونجا؟

نه البته ازدواجم نمیشه اشتباه کردم 

شما تو ی شهر هستی دوتا دانشگاهی ک میگیی

تحت هیچ شرایطی نمیتونی 

از فکرش بیا بیرون

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
مهمانی موقت رو نمیشه تبدیل کرد به دائم نمیدونم شرایط ازدواج اینام شامل نمیشه؟

نه

تا اونجایی که از بخشنامه اطلاع دارم از واحد رنک یا رتبه پایین تر به بالاتر نمیشه انتقالی گرفت و انتقال به طور کلی از هر واحدی به علوم تحقیقات ممنوعه 

ولی فکر کنم بشه درشرایطی فقط مهمانی موقت گرفت اما تبصره هاش رو نمیدونم 

عزیز من نمیخام تو سر کسی بزنممن کارکنان دانشگاه بودم و سنم احتمالا ۲برابر شماست اصل حرفمو ۲۰سال دیگه ...

من فک کردم دانشجویین

طبق شرایط انتقالی به علوم تحقیقات ممنوعه و خب این داره اذیتم میکنه سه یه انتخاب رشته استباه 

نه تا اونجایی که از بخشنامه اطلاع دارم از واحد رنک یا رتبه پایین تر به بالاتر نمیشه انتقالی گرفت و ا ...

مهمانی موقت میشه 

ولی از تهران مرکز متنفرم

دیقه نود تو انتخاب رشتم جابجا وارد کردم این دوتا دانشگاه رو علوم تحقیقات شد الویت دوم در صورتی که رتبم بعش میخورد 

تهران مرکز و علوم تحقیقتات فرقی دارن مگهازاد ازاده اعتباری نداره مدرکش

با توجه به بخشنامه طبق تراز و رنک دانشگاه انتقالی میدن اما انتقالی به علوم تحقیقات ممنوعه جز شرایط خاص مثل بیماری