2777
2789

دکتری نبوده که من بچه مو نبردم مغز و اعصاب و فیزیوتراپ .کاردرمان .گفتار درمان . متخصص گردن گوش حلق و بینی چشم پزشک یعنی من از درون و بیرون متلاشی از وقتی که یادمه همه ش میرفتم دکتر ...خدایا خسته شدم نزدیک دوساله فقط گفتار درمان میرم ۷ سالشه حرف زدنش اصلن خوب نیست اصلامثل همچنان نیست کل عمرم شده تمرین های مضخرف و بعد بعضی مادر میان از چیزای اینجا ناله میکنن که برا من خنده داره 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همسایه ای داریم مدتیه رفته شهرستان اون روز خانمش دیدم گفت مهاجرت کردین گفت چندماهه رفتیم مشهد . پسری داره دو ساله میگه اصلا حرف نمیزنه دو سه کلمه اون هم گنگ و مبهم . میگه بردیمش مشهد گفت به این قبیل بچه ها میگن بچه های دیجیتالی . میگه روزی ششصد تومان داده میگیره ولی الان خیلی خوب شده پسرم حرف میزنه. میگه گفته مطلقا جلوی چشمش تلویزیون . گوشی و... نباشه میگه ما کلا جمع کردیم همه وسایل دیجیتالی رو