2777
2789
عنوان

ایشون منظور خاصی داره یا نه

62 بازدید | 6 پست

در اول باید بگم که من دانشجو ام و داخل یه آموزشگاه مشغول به تدریسم ، داخل دانشگاه یه پسری هست که همون ترم اول من با ایشون دعوام شد چون خیلی با من کل کل میکرد و از هر فرصت استفاده میکرد هی تیکه بندازه ، من هیچی نگفتم و گذشت و گذشت تا ترم سه از همون اول ترم شروع کرد پشت سر من حرف زدن و هی از من تعریف میکرد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدش اومد پیام داد گفت میشه برام از امتحانا که از شاگردات میگیری بفرستی ! منم فرستادم و ازم تشکر کرد یهو آخر شب اومد گفت تو چرا از من بدت میاد گفتم من اصا رفتار بدی با شما داشتم که داری اینو میگی؟ گفت آره من هرچی میگم با من مخالفت میکنی من بازم چیزی نگفتم و تموم شد 

از فرداش شروع کرد آهنگ فرستادن 😐😂

من تنها عکس العملی که نشون دادم این بود که فقط لایک کردم 

هیچی نگفتم ، اینستا ریکوئست داد و فالو کرد هی پست رو پست میفرستاد ، من به مامانم گفت به نظر اون منظور خاصی داره اما مشکل اینجاس که 

رفتاراش خیلی ضد و نقیضه هر وقت منو میبینه میاد صبحت میکنه و اینا یا مثلاً کیفم رو یه صندلی دیگه بود اومد کیفمو داد دستم ولی یهو میره میشینه پیش بقیه و فرداش کلا رفتاراش عوض میشه یجوری رفتار میکنه انگار منو نمیشناسه