2777
2789
عنوان

استخاره برای ازدواج

35 بازدید | 3 پست

دوستان اگه استخاره کنید و چندین بار منفی بیاد وقتی که فکر میکنید تقریبا شرایط استخاره رعایت کردید خواستگارتون رو رد می کنید ؟ ولی در عین حال فک میکنید ممکنه یکم شباهت داشته باشید 

تجربه ی من ک میگه باید رد کرد!!

من دقیقا تو همین موقعیت بودم ،خواستگارم همه چی داشت ولی من دو دل بودم و هم راضی ب موقعیتش هم خوشم نمیومد هرچی هم استخاره میگرفتم منفی درمیومد 

قرار ازدواج هم گذاشتیم ولی بنظرم چون توکل ب خدا کرده بودم اینطور شد ک ی روز قبل عقد همه چی بهم زدیم

ولی واسه همسرم بااینکه موقعیت خوبی اصلا نداشت ولی خودم خوشم میومد ازش بازم استخاره گرفتم چنننند بار و همش خوب میومد و در نهایت زمانی ک فک میکردم همه چی بهم میخوره ، شد و عقد کردیم ...!

هم ب استخاره ایمان پیدا کردم هم قسمت...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره