2777
2789

اسم ازدواجمو که میارم میبینی که عطسه تک میاد 

۲۵سالمه چندتا خواستگار اومد جور نشد😔

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه جفت شیش بیاره خوبه

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

منم هرچی دعامیکنم واسه حاجت رواییم تک عطسه میادیه نفر گفت اعتقادت به عطسه رو ازدست بده حاجت روابشی .معنیش اینه باید صبرکنی به وقتش خدا حاجتت رومیده

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

معنیش اینه صبر کن بهترین موقعیت واست پیش میاد یعنی خدا حواسش بهت هس منم مجرد بودم موقعی که به ازدواج فکر میکردم تک عطسه میومد آخرشم به عشقم رسیدم با عشقم ازدواج کردم فهمیدم معنی تک عطسه ها یعنی خدا میگفته صبر کن قشنگ برات میسازم❤

منم هرچی دعامیکنم واسه حاجت رواییم تک عطسه میادیه نفر گفت اعتقادت به عطسه رو ازدست بده حاجت روابشی . ...

گلم اینکه تک عطیه میاد یعنی صبر کن به آرزوت میرسی یعنی خدا مبگه حواسم بهت هست صبر کن میدم بهت 

معنیش اینه صبر کن بهترین موقعیت واست پیش میاد یعنی خدا حواسش بهت هس منم مجرد بودم موقعی که به ازدواج ...

مرسی عزیزم ♥️ ♥️ ♥️ 🌹 🌹 امید دادی بهم

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍
گلم اینکه تک عطیه میاد یعنی صبر کن به آرزوت میرسی یعنی خدا مبگه حواسم بهت هست صبر کن میدم بهت

انشاالله عزیزم مرسی گلم.انشاالله شماهم به آرزوهات برسی

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤