2777
2789

؟ مامان من هر چیزی که واسع جهیزیه خواهرم نداده را برای منم حاضر نیس بده در حالیکه نیازه و استدلالش اینه که به خواهرت ندادم و هر چی به اون دادم به تو هم میدم. مثلا میگم سرخ کن بدون روغن، ساعت دیواری، چند تا وسیله دکوری، ماشین ظرفشویی. میگه اینا را به خواهرت ندادم 

وضع مالی شون تغییر کرده؟

اینایی که گفتید واجبات نیستن انتظار معقول نمیدونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهرت چند سال پیش ازدواج کرده ؟ 

نه عادی نیست 

هر دوره ای یه چیزایی رو بورسه و جدید میاد 

و چیزای قبلی میرن کنار 

بگو خب اون ماکارونی که زمان خاهرم بود الان نیست 

اینم به اون در 

تو این دور و زمونه با این قیمتا نباید توقع داشت اخه منم خاهرم جهیزش کامل کامل ولی میدونم الان با این گرونی نمیتونن حتی یک دهم درصد هم مث خاهرم برام بخرن درک کن عزیزم:(

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

پدر و مادر معمولا سعی می‌کنن با رعایت مساوات از بروز هرگونه مشکل و دلخوری بین فرزندان پیش‌گیری کنند. 

جدای از این موضوع، خیلی از وسائل رو می‌تونید خودتون با هم بخرین. 

خانوادتون رو زیر فشار نگذارید. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
نه فرقی نکرده. اون موقع زمان کرونا بود که خواهرم ازدواج کرد و کلا یه سری کارها را براش نکردن

خرید ظرفشویی و سرخ کن کلا در حال توی جهیزیه یه چیز مازاد از معمول هست

چه کرونا باشه چه نه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بستگی به خیلی چیزا داره

یکی فاصله ازدواجتون، یکیش وضع مالی

مثلا خواهر من ۱۲ سال زودتر از من ازدواج کرد اون موقع خیلی جیزا نبوده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خب خواهرت دلش میشکنه

مگه اینکه جایگزین کنی. مثلا خواهرت غذاساز خریده باشه تو بگی نیاز ندارم و به جاش سرخ کن برمیدارم

البته درکل یکی دو تیکه اینور اونور مهم نیست ولی تفاوت آشکار با خواهرت نداشته باشه

گروه قرمز❤️ وزن 
خوب اگه بده که میشه فرق گذاشتن مگه اینکه مثلا خواهرت بیست سال پیش عروس شده باشه سرخ کن و ظرفشویی و . ...

به خواهرم سرخ کن داد خواهرم پس داد بهش چون استفاده نمیکرد. اون موقع سرخ کن بدون روغن نیومده بود و سرخ کن ها کاربردی نبودن. الان خیلی کاربردی شدن