2777
2789

۱ساعت پیش میخاستم برم واجیل بخرم ..از قبلشم دودل بودم الان هم دو دلم ..بنظر شما بهترین کار چیه ؟یه حاجت خیلی بزرگ دارم تو امضامم نوشتم حاجتم چیه🥹 از یه طرف میخام پول جمع کنم اگه یه موقعی بیرون از خونه یه کودک کار رو دیدم برم پیشش و بهش بگم بیشترین چیزی که الان دلت میخاد داشته باشی چیه و براش انجام بدم تا خوش حال بشه اینجور کارها خیلی آرومم میکنه قلبم به آرامش میرسه اگه بتونم خواسته کسی و برآورده کنم..از یه طرفم با خودم میگم من نذر مشگل گشا کردم باید نظر خودمو بجا بیارم چون شب آرزوها باخودم عهد بستم که برای رسیدن به حاجتم ۷۲تا مشگل گشا به نیت ۷۲ تن شهید کربلا نذری بدم ..ولی الان تو دوراهی گیر کردم که چیکار کنم و کدوم کار رو انجام بدم ...از یه طرفم با خودم میگم امام حسین خیلی بچه های کوچیک رو دوست داشت اگه به بچه ها کمک کنم امام حسین هم خوشحال تر میشن گیج گیج ام موندم چیکار کنم 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

نذرتو باید ادا کنی 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو راه امام حسین و ائمه هر کاری کنی صد برابر بیشتر ب زندگی خودت برمیگرده 

من پارسال یکم طلا فروختم رفتم زیارت امام رضا 

تو همون سال هم کلی تونستم طلا بخرم با اینکه پولش رو نداشتم ولی برام جور شد کار امام رضا بود قربونش برم