2777
2789

بچها اگ کسی خورده این داروهارو . دکتر برای افسردگیم داده من میترسم بخورم 😪توروخدا اگ استفاده کردین بگین عوارضشو و اینک بهترشده حالتون یا نه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخور بابا چه ترسی. 

من فلووکسامین خوردم. 

راحت میشی 

یک ماه البته طول میکشه اثر بخشیشو نشون بده قطع نکن. 

بعدم تو این یکماه اگر افکار خودکشی داشتی بخاطر دارو هست بعدش درمان میشی

دکتر من با تشخیص اشتباه اس سیتالوپرام رو ۲سال به خورد من داد.با جون دادن ترک کردم عین یه معتاد خدا اون روزا و نیاره .یه هفته زمین گیر شدم

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
دکتر من با تشخیص اشتباه اس سیتالوپرام رو ۲سال به خورد من داد.با جون دادن ترک کردم عین یه معتاد خدا ا ...

عوارصش چی هست من خیلی نگران هستم از یه طرف مریضیم خیلی بدشده شبا ازخاب میپرم از یه طرفم نمیدونم دارو بخورم بهترمیشم یانه

عوارصش چی هست من خیلی نگران هستم از یه طرف مریضیم خیلی بدشده شبا ازخاب میپرم از یه طرفم نمیدونم دارو ...

خیلی گیج میزدم .مثلا کسایی که جدیدا باهاشون اشنا شده بودم رو میدیدم اصلا نه اسم نه قیافه یادم نمیموند.چاقی و پف بدن

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
شما استفاده کردین؟

اره یه مدت افسرده بودم خوابای خیلی بدی میدیم از همچیز متنفر بودم کلا ی حالت جنون داشتم، طی کردن دوره درمان و اینا خوب شدم این دارو هم یکی از داروها بود بحث ۲ سال پیشه

داداشم الان یکم بیش فعالی داره اونم میخوره ۲ هفته اول زیاد متوجه تغییر نمیشین و خواب اوره و اذیت کنندس ولی بعدا عادت میکنید