2777
2789
واا شاید دوس داره استوری کنه تو میتونی نبینی خب

دقیقا انفالو و ریمو رو واسه همین موضوع گزاشتن ما اختبار پیج مردمو نداریم که بگیم فلان چیزو نزار .صفحه ی خودشو دوست داشته ی چیزی رو اشتراک بزاره .ولی اختیار گوشی خودمونو داریم که چه چیزی رو دنبال کنیم.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

تنگ نظری نیست وقتی هر روز شکمت سیر باشه و عکس غذاهای رنگابارنگ و رستورانای لاکچری بزاری این اتفاقا ت ...

جان من بیا جواب بده. چطور کسی که به قول تو نون شب نداره و بچه یتیم داره، دغدغه‌ش شده استوری گذاشتن دیگران؟؟

خب نگاه نکنه. با اون گوشی و اینترنت درآمدزایی کنه.

فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه ها. خودم طعم گرسنگی رو حتی چشیدم ولی مقصرش مردم نیستن که. هرکسی گرفتاریهای خودشو داره. نمیشه دلخوشیهای دیگران رو بگیری که چون تو مشکل داری اونم نباید جوری که دلش میخواد زندگی کنه.

باور کن که زندگی خوب فقط همت میخواد و برای همت داشتن هم اول باید جسممون رو تکون بدیم و کسی که مشغول امرار معاش هست پقت واسه چک کردن استوری کسی نداره. اینجوری بخوای فکر و رفتار کنی مردم ازت فراری میشن!!

اگر کسی اومد در خونتو زد و نشست جلوی تو و در خونه تو غذا خورد و به تو نداد، اونوقت بگو داره اذیتت میکنه. وگرنه اینکه تو خونه و زندگی دیگران چه خبره به هیچ کسی ربطی نداره، چه بد باشه چه خوب.

منی که تمام زندگیم زجر و گرفتاری بوده بهت میگم مه بالاخره روز توام میرسه، فقط کافیه دلت رو صاف کنی و تلاش کنی. بهت قول میدم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی نگفته کاری نکنن ، زندگی کنن لذت ببرن اما برای بقیه نمایش اجرا نکنن به بقیه نشون ندید شام توی چه ...

خب نصف اینجور آدما دچار ماتریکس شدن دچار چشم و هم چشمی

چون به قول شما کسی که برادخودش لذت میبره چه احتیاج به این همه نمایشه

یکی از اقوام ما سالی دو سه بار سفر خارج از کشور میرن و کمترین سفرشون کیسه

اما اصلا نه میگن نه نمایش میذارن

ما بعصیاشو میفهمیم اونم اتفاقی

مثلا برادر شوهرم تو هواپیمایی هست یکی دو بار متوجه شده بود آوند گفت فلانی پرواز داشتن فلان سفر

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

متوجه شدم مثال زدم فک کنم شما درست متوجه نشی که منظورم چیه خوب وقتی اذییت میشی یا دیدن استوری و .... ...

من اذیت نمیشم من نه بچه یتیم دارم نه گدام

من مجردم خودم ماشین دارم و الحمدال... به لحاظ مالی خانواده ما پولدار میشناسن و هر سال هم مسافرت خارج از کشور میریم

من یک انسانم و از دیدگاه انسانیت گفتم

من اذیت نمیشم من نه بچه یتیم دارم نه گداممن مجردم خودم ماشین دارم و الحمدال... به لحاظ مالی خانواده ...

خوب خداروشکر عزیزم 

به این چیزا فک نکن چون ما نمیتونیم همرو کنترل کنیم 

بعضی از کاربرا خیلی خودشون عقل کل میدونن 

بعضیا تو ناز و نعمت و ارامشن فقط بلدن بگن زندگیتو با بقیه مقایسه نکنه 

حق دارن اینجور بگن...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شما مثل اینکه اصلا متوجه نشدی من نگفتم کسی چیزی نداشته باشه میگم به رخ بقیه نکشید هرچی میخوری توی خو ...

شاید دوست داشته تو صفحش قرار بده .تو پیج منو شما که نزاشته عکسو فیلمشو.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

مجتبی قطعش کن چیهههههه قضیه اش 🤐😨

خخخ یه ترند اینستاعه

یه یاروعه داره تعمیر یه چیزی و اموزش میده یه چرت و پرتایی میگه اخر ویدیو میگه مجتبی قطعش کن

باید ببینی 

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

من اذیت نمیشم من نه بچه یتیم دارم نه گداممن مجردم خودم ماشین دارم و الحمدال... به لحاظ مالی خانواده ...

همین که خودت به اعتقاد قلبیت عمل کنی کافیه. لازم نیست اونچه که فکر میکنی درست هست رو به دیگران دیکته کنی. تمام گرفتاری مملکت از همین طرز تفکر میاد که اجازه نمیدیم هرکسی جوری که فکر میکنه درسته زندگی کنه. فکر میکنیم باید به همه بگیم راه درست چیه. واقعا این اخلاق رو هممون داریم، یکی کمتر و یکی بیشتر ولی همه داریم.

شاید دوست داشته تو صفحش قرار بده .تو پیج منو شما که نزاشته عکسو فیلمشو.

میتونه تو آلبوم خونوادگیش قرار بده

میتونه تو لپ تاپ بزاره

میتونه صفحه شخصی شونو به قول شما قفل کنه

نه اینکه برای بقیه نمایش بازی کنن

شو آف کردن کار درستی نیست اما دل هم خوبه که بزرگ باشه 

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بعضی از کاربرا خیلی خودشون عقل کل میدونن بعضیا تو ناز و نعمت و ارامشن فقط بلدن بگن زندگیتو با بقیه م ...

باور کن ربطی نداری. کسی که اهل مقایسه‌ست، حتی ثروتمندم بشه باز در حال چشم و هم‌چشمیه. این اخلاق ربطی به داشتن و نداشتن نداره. آدم وقتی نداره میگه کاش منم داشته باشم، نمیگه هیشکی نداشته باشه چون من ندارم. 

باور کن ربطی نداری. کسی که اهل مقایسه‌ست، حتی ثروتمندم بشه باز در حال چشم و هم‌چشمیه. این اخلاق ربطی ...

اصلا متوجه منظورم نشدی..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...