2777
2789
عنوان

پدرشوهرم لباس زیرمو دید

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من که بهش گفتم صبر کنه تا شیرش بدم خودم بیارمش 🥲 کاری به این که هر سری میان بچه رو بیدار میکن ...

اینا که بی خبر میان خونه کسی باید درو دیر واسشون باز کنی تا تو سرما خشک بشن😁

مخصوصاً اینکه شوهرت خونه نبوده باید از فرصت استفاده میکردی دیگه سرزده نیاد

خانواده شوهر منم همیشه سرزده میومدن بعد یه بار پدر شوهرم کفت دوس دارم وقتی میام خونتون چایی حاضر باشه😐

گفتم خب قبلش بهم خبر بدید چشم حاضر میکنم 

خط اولت چه دارک بود 😂🌚انشالله عزیزم 🙏

😔😔😔🖤🖤

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عزیزم من که بهش گفتم صبر کنه تا شیرش بدم خودم بیارمش 🥲 کاری به این که هر سری میان بچه رو بیدار میکن ...

آخه نوه خیلی شیرین نمیشه صبر کرد تا بیدار شد ناراحت نباش اصلا همه خانوما سوتین میزنن چیز بدی نیس که آدم خجالت بکشه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

من یه خواهر شوهر دارم اینقدر باشعوره و با فرهنگه که حد نداره به شدت رعایت طرف مقابلش رو میکنه حتی یادمه یکبار که خونمون بود ازش خواستم بره توی اتاق خوابمون و یه کرم که براش خریده بودم روی میز آرایشم گذاشته بودم ، برداره اما هرچی میگفتم دیدم خیلی معذبه تنها بره توی اتاق خواب و خودم رفتم براش اوردم 

حالا اون یکی خواهر شوهرم برعکس اینه کاملآ اصلا باور نمیشه کردن این دو تا باهم خواهرن

از این جهت هم میشه بهش نگاه کنم 😍 چون بچه مو خیلی دوست دارن وحشتناک دوستش دارن

خیلی خوبه عزیزم.. 

بچه باید با عشق و محبت زیاد بزرگ بشه.. مخصوصا پدربزرگ و مادربزرگ

بعضی اگه سال تا ماه، نوه شون رو نبینن

اصلا براشون مهم نیست و ذوقی ندارن

آخه عزیزم خودم بهش گفتم صبر کنید تا بیارمش 🥺 یه بارم بدون اجازه در حموم رو مادرشوهرم باز کرد ببینه ...

این فرهنگ هایی که میگید تازه باب شده، واقعا قدیمی تر ها اصلا ذهنشون به این سمت نمیره که این مواقع اجازه بگیرن

گروه قرمز❤️ وزن 
من یه خواهر شوهر دارم اینقدر باشعوره و با فرهنگه که حد نداره به شدت رعایت طرف مقابلش رو میکنه حتی یا ...

چقدر خوبه آدم حواسش باشه خیلی از اینجور افراد خوشم میاد چون خودم به شدت رعایت میکنم