2777
2789

خودم ۷_۸سال پیش دماغمو عمل کردم هرکی بهم رسید یه چیزی گفت الان خیلی کم ولی بعضیا خیلییی گارد دارن

من نمیگم افراط کردن تو عمل زیبایی خوبه ولی واقعا گاهی لازم هست،زیبایی مسئله خیلییی مهمی هست

اگر لازم نبود تو کل دنیا رشته ای به عنوان جراحی زیبایی وجود نداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چون پولشون نمیرسه عمل کنن از رو حسودی اینارو میگن یا شاید میگن چهره نچرال خوبه یا شاید میگن سخت ...

بله ، من خودم دماغم خیلی بزرگ بود عمل که کردم خیلیا میگفتن چرا کردی؟خیلییی بده، عوارض داره

من خودم تمام اینارو خوب میدونستم و کاریم بود که شده بود دیگه جز ازار دادن من فایده دیگه ای نداشت این حرفا

من از اون دسته ادمام که میگم عمل زیبایی تا یه حدیش خوبه اینکه طرف میره خودش میکوبه از نو میسازه خوب نیست بعد من کسایی دیدم که با یه عمل کردن گذشته خودشون فراموش کردن الان فکر میکنن کین

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بینی خیلی گنده، غلغب، قوز، گوش گندهو... بله اما متاسفانه خیلی از دختران ایرانی عصاره شو در اوردن

اره قبول دارم ،دیگه خیلییی زیاده روی میکنن بعضیا بعدا خودشون پشیمون میشن ولی بازم بدن خودشونه و پول خودشونه با تمام خوب و بدش

اره قبول دارم ،دیگه خیلییی زیاده روی میکنن بعضیا بعدا خودشون پشیمون میشن ولی بازم بدن خودشونه و پول ...

خب اینکه خودشونو شبیه عروسک جنسی کردن و پره تو اینستا هستن، قطعا به ما ربط نداره

گارد ما در برابر اغراق، که بازم مربوط نیست بهمون!  فقط بعدا که مُد نیست، به ضرر خودشونه که برده مُد شدن. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزت نفسم مهمه طرف مدوجه شده همچی زیبایی نیست شما چرا سنگشو میزنی

یعنی میگین کسی که عمل زیبایی میکنه عزت نفس نداره؟؟؟کاملا با حرفتون مخالفم،زیبایی مهمه

ما ادما زیبایی رو دوست داریم

من از اون دسته ادمام که میگم عمل زیبایی تا یه حدیش خوبه اینکه طرف میره خودش میکوبه از نو میسازه خوب ...

اوووههه اونا که تازه به دوران رسیدن،هرچیزی تعادلش خوبه