2777
2789
عنوان

اونایی که تو چن سال اخیر جهیزیه خریدین یا دارین میخرین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم میگه داخل خونه چیزی لازم باشه نصب اینا کنین لازم میشه😂

چهارپایه پلاستیکی حالا قد متوسط برای اینکه خودت اگر دستت به کابینتی نرسید استفاده کنی آره ، نردبون آهنی نه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

آره خیلی کاربردی هست من لوستر و طبقه بالا کابینت و و کمد های اتاق خواب رو همش با نردبون تمیز میکنم 

اگه شوهرت نداره پس یکدونه بخر 

نردبوم؟آخه میخواستم چه کار؟شوخیه الان؟

مامانم میگه داخل خونه چیزی لازم میشه نصب کنین یا بذارین کمدی که دستتون نمیرسه چه میدونم والا

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

اره واقعا نیازه بای بالا کابینت لامپی پرده ای نصب کنی من هی میبرم‌پایین مال صاحب خونه میارم از این ۶ پله ها بگیر قینتش هم زیاد نیست زیر ۲ تمن ولی واقعا نیاز خودم ی تمن دارم گفتم ی مقدار دیگ جم کنم سفارش بدم

من  نخریدم  من  ۶ سال  پیش جهاز  خریدم  نخریدم اون تایم  ولی امسال که خونه خریدم  به شدت  نیاز پیدا کردیم  برا خونه   من دستم به کابینت های  بالا  نمیرسه  مجبورم  همش  چهار پایه  از این  تا شوها   چهار پله خریدم   خیلی  به کارم میاد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

والا من خودمم از دست مامانم پشمام ریخته

اگه توانش رو دارید که حتما بخرید خیلی لازمه من ندارم هی باید برم از همسایه بگیرم خوشم نمیاد الان یچیر همین سه ساااال شده پرده نشستم 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰