2777
2789
عنوان

دعای خیر دیگران در حق ما

92 بازدید | 20 پست

سلام به همه، خانوما اینایی که بهزیستی، خیریه، بیمارستان کار می کنن، خب مراجعینشون در طول روز براشون دعا می کنن، امروز توی بیمارستان ی خانومی پرسنل اونجا بود همه ی بیمارایی که میرفتن پیشش مدام براش دعا می کردن مثلاً الهی خیر ببینی و... بنطرتون این دعاها مستجاب میشه و یا کلا اینا ی تعارفه که می کنن؟؟

نه خیلی تاثیر داره عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خوب 😍😍

ماهم نه شغل داریم به واسطه اش کسی دعامون کنه...

نه بچه ی خیلی خوبی بودیم برای پدر  و مادر 😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من آرزومه مردم برام دعای خیر کنند ،خصوصا مامانم و مامان بزرگم ، مامانم وقتی براش کاری انجام میدم میشینه دعام می‌کنه  خیلی دوست  دارم ( البته همیشه دعا می‌کنه ها اما اونجا بلند بلند میگه خیلی دوست دارم ) 

من بهش باور دارم هم تو این دنیا این دعاهای خیر کمک حالته هم اون دنیا . خودمم برای مردم دعا میکنم 

من آرزومه مردم برام دعای خیر کنند ،خصوصا مامانم و مامان بزرگم ، مامانم وقتی براش کاری انجام میدم میش ...

برام جالب بود

آخه اینایی که امروز از ته دلشون دعا می کردن سرطان داشتند، و برای این خانوم و بقیه پرستارا دعا می کردن

مخصوصا این که بیمار هستند درسته؟

کلا طبق قانون انرژی، انرژی از بین نمیره هر انرژی ای بدی برمیگرده به نظر من کسایی که  بی چشمداشت مهربونی می کنن خیلی انرژی خوبی از دنیا دریافت میکنن و حالشون بهتره، اگرچه کمتر کسی واقعا قدر مهربونیشون رو میدونه و ممکنه دعا ها الان جواب نده اما مثلا دوسال دیگه یا کلا تو زندگیشون تاثیر خودشو میگذاره

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
برام جالب بودآخه اینایی که امروز از ته دلشون دعا می کردن سرطان داشتند، و برای این خانوم و بقیه پرستا ...

خوش به سعادتشون 😍

ان شا الله خدا به اون بیمارا هم خیر بده و سلامتی بده ان شا الله زجر نکشن خدا کمکشون کنه .🤲🏻💐