2777
2789

خودم مزون دارم ولی شوهرم نمیزاره بیشتر از ساعت 9 مغازه باشم میخوام یکی تو خونه بگیرم وقت های ازادم که تو مغازه برش دادم ببرم تو خونه بدوزم یه ژانومه دیدم 3500 قیمتش بود هم خوبه هم جا دکمه میزنه خیلی خوبه نظرتون چیه عکسشم میزارم

ژانومه عالیه

اره خودمم میدونم این چرخه هم سبکه جادکمه میزنه دوختشم فروشنده میگه خوبه و قابل قبوله گفت نمیگم الکی بیای هرچی باشه میخوای بیای نگاش کنی ولی دوختش خوبه همینو بگیرم برا تو خونه ایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیاطی واقعا هنر قشنگیه 

من استعدادش رو ندارم 

الهی ک موفق باشی 

چرخ   jac جک هم خوبه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
صنعنیه

چون دختر داییم داشت راضی بود 

اره صنعتیه  فکر کنم معمولیش هم باشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خیاطی واقعا هنر قشنگیه من استعدادش رو ندارم الهی ک موفق باشی چرخ jac جک هم خوبه

راسته دوز دارم سردوز صنعتیم دارم چرخ خونگی هم برا مادگی و اینا دارم ولی میخوام تو خونه باشه چون چرخ خونگی خودمو که تو مغازس نمیتونم دم به دیقه ببرم بیارم برا جادکمه نیازش دارم میگم یچیزی دم دستی تو خونه داشته باشم