خیلی سخته خیلیییی انگار لبه پرتگاه بودی و امیدت به دستای یکی بود ولی اونم بد تر تورو پرت کرد…
هر نفسی که میکشی مثل مرگه ولی تموم میشه😔💔
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعاا فکر میکنی نمیدونم؟تمام روز فکرم میره سمت بدی هاش سمت کارهای که باهام کرد عقلم و از دست دادم دیوونه شدم بخاطر کار هاش ولی قلبم هنوزم اونو میپرسته قلبم خره دیگه دست من نیست 💔
خودمم خیلی میترسم میترسم نتونم از یاد ببرمش و نابودم کنه بیشتر…
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
پسر اولی بوده که اومده تو زندگیت!؟؟؟میشه بیشتر بگی
بله اولی بود ولی نمیدونم چطوری بگم متوجه بشید اصلا نمیخواستم رابطه ای شکل بگیره …گول خوردم اونم چه گولی:)💔💔💔
چی بگم ؟؟ی مدت حالم بد بود کل سایت خبر دار بودن جوری که میومدم سایت انگار آرامششون بهم میریخت 🙂💔
تونستن که میتونی ۲۱ روز تحمل کنبعد که میگذره زمانبه خودت میای میبینی چه خریتها کردی
یک سال گذشته تقریبا 💔💔🙂
هنوز نفهمیدم خریت هامو