2777
2789
عنوان

چجوری let someone go بکنیم😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 66 پست
فعلا که اشکام بند نمیاد چقدر سخته💔

خیلی سخته خیلیییی انگار لبه پرتگاه بودی و امیدت به دستای یکی بود ولی اونم بد تر تورو پرت کرد…

هر نفسی که میکشی مثل مرگه ولی تموم میشه😔💔

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

دلم نمیاد عکساشو پاک کنم😭الان حالم خوب نیست یکم آروم شدم درخواست میدم حرف بزنیم مرسی

خب قشنگم اگه میخوای فراموشش کنی باید دلت بیاد عکساشو پاک کنی

باشه خوشگلم هروقت راحتی درخواست بده صحبت کنیم💕

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هنوزم شبا با عکسش میخوابم ولی نمیتونم کاراش و فراموش کنم نمیشه…. فقط چیزی که تغییر کرده اینه که ا ...

عززززیزم اینجوری نکن فقط خودتو نابود میکنی ی آدم انقد ارزش نداره

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

عززززیزم اینجوری نکن فقط خودتو نابود میکنی ی آدم انقد ارزش نداره

واقعاا فکر میکنی نمیدونم؟تمام روز فکرم میره سمت بدی هاش سمت کارهای که باهام کرد عقلم و از دست دادم دیوونه شدم بخاطر کار هاش ولی قلبم هنوزم اونو  میپرسته قلبم خره دیگه دست من نیست 💔

خودمم خیلی میترسم میترسم نتونم از یاد ببرمش و نابودم کنه بیشتر…

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

واقعاا فکر میکنی نمیدونم؟تمام روز فکرم میره سمت بدی هاش سمت کارهای که باهام کرد عقلم و از دست دادم د ...

تونستن که میتونی ۲۱ روز تحمل کن

بعد که میگذره زمان

به خودت میای میبینی چه خریتها کردی

🌸
پسر اولی بوده که اومده تو زندگیت!؟؟؟میشه بیشتر بگی

بله اولی بود ولی نمیدونم چطوری بگم متوجه بشید اصلا نمیخواستم رابطه ای شکل بگیره …گول خوردم اونم چه گولی:)💔💔💔

چی بگم ؟؟ی مدت حالم بد بود کل سایت خبر دار بودن جوری که میومدم سایت انگار آرامششون بهم میریخت 🙂💔

تونستن که میتونی ۲۱ روز تحمل کنبعد که میگذره زمانبه خودت میای میبینی چه خریتها کردی

یک سال گذشته تقریبا 💔💔🙂

هنوز نفهمیدم خریت هامو