2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعیه منم داشتم . نگران نباش و گرمی نخور

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ازهمون روز اول نفخ داشتی؟؟ و اینکه مثبت شدی یا منفی

اره مثبت شد الان شش ساله اش انجیر بیار بخیسون آبشو بخور عالیه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره مثبت شد الان شش ساله اش انجیر بیار بخیسون آبشو بخور عالیه

عزیزمممم خداحفظش کنه ایشالا

یعنی اینقد نفخ دارم که جلوم هم باد میاد بیرون

میترسم جنین کنده شه و پرت بشه بیرون

مثبت شدی؟؟

بله بارداری دومم با ای وی افه تجربه بارداری اولم تو تاپیکام هست بخون دوست داشتی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزمممم خداحفظش کنه ایشالایعنی اینقد نفخ دارم که جلوم هم باد میاد بیرونمیترسم جنین کنده شه و پرت بش ...

نه بابا مگه الکی من رفتم عطاری تا بهش گفتم انجیر داد گفت بخیسون بخور آبشو خودشو آناناس بخور غذاهای مقوی ماهی وجیگرم نخور 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خدا بخیر کنه خیلی سختی کشیدم بخدا

عزیزم اره خودمم تجربه شو داشتم دوسال تمام بدوبدو خرج آمپول استرس بهت حق میدم همین انجیر بخر بخور زیاد گوشی نگیر دستت ی مجله یا کتاب بیشتر بخون رعایت کن قدم بزن تو خونه آروم یواش جریان خون داشته باشه انشاالله ده روز دیگه که بری واسه ازمایش