شکرپاش۱۶۵۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 5044 عنوان مثلااا رژیمم 133 بازدید | 18 پست اومدم شماال و ازصبحح کلییییی فسنجون خوردم حتی الانم خوردم فک کنم حدود ۱۲ ،۱۳ قاشق تا الان😐😐😐😐😂😂😂البته اینم بگم ظهر برنج کم خوردم حدود۸ قاشق دیگه شام میخوام نخورم ۵۰ بودما از ۵۰ یهو شدم ۶۱ الانم ۵۸ کاششش برسم زودتر به ۵۴،۵۵🥲🥲🥲 ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 دیروز | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 8611 منم پریودم تو پریود کلاا ول میدم🤦🏼♀️ وزن اولیه:۷۶☹️ هدف اول:۷۰🤍 هدف دوم ۶۵🤍 هدف سوم ۶۰🤍 هدف چهارم ۵۸🤍 هدف اول تیک خورد🤭 هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶
شکرپاش۱۶۵۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 5044 منم پریودم تو پریود کلاا ول میدم🤦🏼♀️ وای منم حذف قندم کلا بعد پریودی دیگه نمیتونممممم به اعصابم مسلط باشم شروع میکنم کاکائو خوردن ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
شکرپاش۱۶۵۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 5044 منی که 76هستم اما اراده ندارم من قدمم آخه کوتاهه ۱۵۶🥲🥲🥲🥲 ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 8611 وای منم حذف قندم کلا بعد پریودی دیگه نمیتونممممم به اعصابم مسلط باشم شروع میکنم کاکائو خوردن وای بخدا الان تو کافه نشستم یه گالون هات چاکلت جلومه وزن اولیه:۷۶☹️ هدف اول:۷۰🤍 هدف دوم ۶۵🤍 هدف سوم ۶۰🤍 هدف چهارم ۵۸🤍 هدف اول تیک خورد🤭 هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶
شکرپاش۱۶۵۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 5044 وای بخدا الان تو کافه نشستم یه گالون هات چاکلت جلومه 😂😂😂ببین میدونی آدم عصبیه این تایم مخصوصا سه روز اول عب نداره شیرینی و کیک خامه ای نخور حدالقل همون هات چاکلتو شکلات تلخ با چایی و اینا بخور نری نون خامه ای بخوری😂💔 ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 8611 😂😂😂ببین میدونی آدم عصبیه این تایم مخصوصا سه روز اول عب نداره شیرینی و کیک خامه ای نخور حدالقل همو ... اتفاقا میخواستم یه کیکم بگیرم گفتم ولش کن دیگه خراب ترمیشه😂 وزن اولیه:۷۶☹️ هدف اول:۷۰🤍 هدف دوم ۶۵🤍 هدف سوم ۶۰🤍 هدف چهارم ۵۸🤍 هدف اول تیک خورد🤭 هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶
زمستان1405 عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 5668 وای بخدا الان تو کافه نشستم یه گالون هات چاکلت جلومه الان چند کیلویی؟
شکرپاش۱۶۵۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 5044 اتفاقا میخواستم یه کیکم بگیرم گفتم ولش کن دیگه خراب ترمیشه😂 😂😂😂نگیییرررررر ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
زمستان1405 عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 5668 من قدمم آخه کوتاهه ۱۵۶🥲🥲🥲🥲 اها منم اگه لاغر بشم بلند میشم
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 8611 الان چند کیلویی؟ ۶۲ وزن اولیه:۷۶☹️ هدف اول:۷۰🤍 هدف دوم ۶۵🤍 هدف سوم ۶۰🤍 هدف چهارم ۵۸🤍 هدف اول تیک خورد🤭 هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶
شکرپاش۱۶۵۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 5044 اها منم اگه لاغر بشم بلند میشم کاششش لاغر شیم من ۴۸ و ۵۰ بودم تف به کنکور منو کرد۶۱😂💔🥲 ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 8611 😂😂😂نگیییرررررر نه دیگه😂 وزن اولیه:۷۶☹️ هدف اول:۷۰🤍 هدف دوم ۶۵🤍 هدف سوم ۶۰🤍 هدف چهارم ۵۸🤍 هدف اول تیک خورد🤭 هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶