2777
2789
اره سه سال وده ماهه هست کلمه یه سری چیزا میگه اما حروف ی رو راحت نمیتونه بگه مثلا خواهرش اسمش هلیا ه ...

پسر منم بهش بگم فلان کارو کن میفهمه،لجبازه خیلی،ولی متوجه میشه همین که دارن کلمه میگن یعنی دارن صحبت میکنن،از پوشک گرفتیش؟

خب خداروشکر همین که متوجه میشه جای نگرانی نیست،یاد میگیره یواش یواش،بعضی بچه ها مخصوصا پسرا دیرتر زب ...

خوبه که من دکتر بردم گفت بچه ای که اصلا هیچی نگه جایه نگرانی داره باید زودتر دنبال درمان باشی 

خدایا آینده بچه هام رو قشنگ بساز🙏😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا منم دیشب ی کاربر گفته بود پسرشو برده دکتر گفته گفتار درمانی چهار سال به بعد ببراگه حرف نزد،تا ...

والا اینا رو من انجام میدم دکتر به من گفت بچه هایی که مغزشون سرده دیرتر حرف میزنن پسر من فقرآهنش خیلی پایین بود چندماه دارو دادم بهترشده الان امگا3میدم ماهی یه دونه هم ویتامین دی بعداین که امگا دادم پیشرفتش بهترشد

پسر منم بهش بگم فلان کارو کن میفهمه،لجبازه خیلی،ولی متوجه میشه همین که دارن کلمه میگن یعنی دارن صحبت ...

اره اما ببخشیدا برا پی پی یکم اذیت کردسه سال ودوماهش بود کامل گفت

والا اینا رو من انجام میدم دکتر به من گفت بچه هایی که مغزشون سرده دیرتر حرف میزنن پسر من فقرآهنش خیل ...

چه جالب،از کجا بدونم فقر آهن داره یا نه؟ توی این مریضی آنفولانزا هم که اومده میترسم ببرمش آزمایش خون بده،ی شربت ویتامین بهش میدم اسمش لیکو رویال ژلی هست

چه جالب،از کجا بدونم فقر آهن داره یا نه؟ توی این مریضی آنفولانزا هم که اومده میترسم ببرمش آزمایش خون ...

آزمایش کامل براش انجام دادم حتما باید فقرآهن رو توآزمایش بنویسن که انجام بشه باکم خونی فرق داره

والا گفتار درمانی جلسه ای ۳۵۰هزار نیم ساعت همش من نمیدونم تو نیم ساعت بچه چیزی یادمیگیره؟بخصوص پسربچ ...

نزدیک۴۰۰هست،نیم ساعته درسته،فقط پول الکی میگیرن،پسر من اصلا همکاری نمیکنه،همون توی خونه تمرین کنی،الان سرده هوا بهتر شد ببریش پارک بیرون،بحرف میفتن

پسرتون علائم خاصی داشت،اخه میگید فقر آهن داشته،علائمش چی بود؟

اشتهاش خیلی کم بود گوشت ومرغ نمیخوردغذاش اکثرا پلوخالی بود بیشترهم بخاطر دیرحرف زدن بردم اینا رو هم گفتم براش نوشت

نزدیک۴۰۰هست،نیم ساعته درسته،فقط پول الکی میگیرن،پسر من اصلا همکاری نمیکنه،همون توی خونه تمرین کنی،ال ...

منم منتظرم هواها گرمتر بشه بیشتربیرون بین بچه ها ببرم