2777
2789

چی جذبتون کرد ؟

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

عزلت فردی و انتخابی.

واینکه همه زندگی میشه اندازه یه سجاده

و با فرهنگ های مختلف سازش میکنی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یبار رفتم تازه به سن تکلیف رسیده بودم ، همه دهن شون بو میداد 😂 هی داد میزدم مامان اینا چرا دهن ش ...

الهی😂

تجربه جالبی بود و کلا عاشق اینم اطرافم پر از آدم باشه .

و تجربه خیلی خاصی بود خیلی گخ‌ش گذشت بهم خصوصا که با دوستام رفتم ولی اونی که با مامانم رفتم و صبح موقع نماز بیدارم میکرد رو خیلییی بیشتر دوست داشتم 

عزلت فردی و انتخابی.واینکه همه زندگی میشه اندازه یه سجادهو با فرهنگ های مختلف سازش میکنی

قشنگ بود مرسی عزیزم 

تجربه جالبی بود و کلا عاشق اینم اطرافم پر از آدم باشه .و تجربه خیلی خاصی بود خیلی گخ‌ش گذشت بهم خصوص ...

عزیزممم

وای من پارسال رفتم خیلی سم بودن بعضیاموقع دعا روضه خونی ک میرسید چنتایی غش میکردن جیغ میزدن آدم وحشت ...

ای جانم

وای من پارسال رفتم خیلی سم بودن بعضیاموقع دعا روضه خونی ک میرسید چنتایی غش میکردن جیغ میزدن آدم وحشت ...

😂😂😂یاد یکی از صحنه های توی مسجد محلمون افتادم . 

من خیلی وحشت کرده بودم از یکی که داد میزد و جیغ میکشید خیلیییی حالش بد شده بود ( مامانم اینا میگفتن خیلیی دلشون براش سوخت منم اولش دلم سوخت اما کم کم  ترسیدم )