2777
2789
عنوان

مامانم این خاستگارو رد کرد👇☹️🥺

134 بازدید | 13 پست

۲۹ سالش بود. قالب بند، دیپلم

چون شوهر خالم قالب بند و بنا یود خوب از اب در نیومد و معتاده

مامانم گف اینم مثل اون میشه

و سریع پشت تلفن رد کردشون😭😭

رومم نمیشه بگم مامانم من ۲۵ سالمه

مثل زیر ۲۰ ساله ها نیستم که سریع رد میکنی😭

مگه قالب بند بده؟

من چیکار کنم با مامانم ؟

۲۵ که دیر نیست 

بنظرم گزینه های بهتری هم برات میاد

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم قالب بند بده مادرت کار خوبی کرد مجرد بمونی بهتر از ی مرد بدردنخورهست ببین هیچ مردی خوب نیست فقط یکیو میشه تحمل کرد یکیو ن حالا طرف وضع مالیش بهتر باشه خوبه حداقل دیگه دقدقه مالی نداری 

I’m happy 😆 
اره عزیزم قالب بند بده مادرت کار خوبی کرد مجرد بمونی بهتر از ی مرد بدردنخورهست ببین هیچ مردی خوب نیس ...

مامانم کارمند میخواد ن شغل ازاد 

اخه نمیشه بشینم ببینم کی کارمندش میاد ک

پس چرا میگن بعد ۲۵ کم میشه؟

برای همه اینجور نیست که

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................