2777
2789

من ۲۷ سال دارم و مجردم، همکارم ۳۲ سال داره و متاهل هست 

امروز تو محل کار یه خانم ازش برای پسرش خواستگاری کرد 

یه لحظه خیلی قلبم شکست،من هیچ وقت مورد توجه نبودم ،دلم میخواست یه بارم شده کسی برای خواستگاری زنگ میزد خونه مون 

آقایون همکار مجرد هم توی  محل کار بهم توجه نشون میدن ولی دریغ از خواستگاری 🥲

به نظرتون من از همکارم زشت ترم؟

اون لاغر هست و قدش ۱۷۰ هست،سبزه هست ،چشم هاش قهوه ای تیره هست و موهاش مشکی صاف هست،لب هاش باریکه ،آرایش نمیکنه  

منم لاغر هستم و قدم ۱۶۸ هست،پوستم سفید هست،چشم هام قهوه ای روشن هست،موهام قرمز و فرفری هست ،لب هام هم قلوه ای هستن،آرایش هم ضد آفتاب رنگی و ریمل استفاده میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید به شما میاد ازدواج کرده باشی یا تو رابطه باشی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

خواهر من ۴۰سالشع دوتا بچه داره هنوز که هنوزه خاطرخواه داره اونوقت من هیچ😂همین امروز مامانم گفت چرا کسی بهت توجه نمیکنه دلم گرفت☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بعضیا مهره مار دارن

اره واقعا ربطی به قیافه هم نداره خیلی ناراحتم‌ ای کاش همه عاشقم میشدن☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نه طبیعی هست

این جوری که  توصیف کردی  خودتم خوشگلی شاید طرف  جذب اخلاق همکارت شده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چی بگم والا

منم یبار با دوستم تو خیابون ی خانمی اومد جلو اول از ایشون خواستگاری کرد بعد دوستم گفت نامزد دارم از من پرسید شما چی قصد ازدواج نداری 😂😂

خیلی ناخودآگاه بدم اومد یعنی هیچییش دست خودم نبود

طبیعیم هست خب 

دوتامونم چادری قدمونم بلند ولی اول دوستم به دلشون نشست دیدن گفت ن اومد سراغ من

البته بعدش کلی راجع بش شوخی کردیم ولی خب خیلی نرماله آدم در لحظه بدش بیاد ...

رفتارتون چطوره ؟ جدی هستین یا اهل بگو بخند ؟ نوع رفتار و پوشش و اینا تاثیر داره

همکارم جدی هست ولی من یه کوچولو ملایم ترم 

من خیلی شیک میپوشم ولی اون ساده تر از من میپوشه