2777
2789
عنوان

جرات اینکه تنهایی برم مشهدو ندارم😐طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 48 پست
دارم عزیزم

یه مرد با خودتون ببرین 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم حق داری خطرناکه مخصوصا عید انقدر شلوغه ک نگو دوتا دختر مجرد واقعا خوب نیس داداش بزرگ‌تری نداری ...

تابستون چی عزیزم؟ 🥲اره داداش هم دارم حقیقتا بیشتر ترسیدم🤣

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا مشهد خودم حواسم بهت هس👀

😁😁😁

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

تنهایی مشهد رفتن اصلا شهر خوبی برای دوتا خانوم تنها نیست لطفا نرین

ممنونم از راهنماییت واقعا

یه مرد با خودتون ببرین

🥲ممنونم ازت

کاروان از جنوب سراغ دارم می‌بره 2600نود درصد خانم با غذا و جای امن، تازه احتمال اینکه سوییت و هتل ندن بهتونم هست اما حتی بدن با چه جراتی دوتا دختر کم سن میخواد شب رو تنها بدون استرس و امنیت سر کنه نگاه بقیه دخترا نکن توانایی نه گفتن داشته باش حتی به دختر حالت بگو صبر میکنم امام رضا عزیز تو یه فرصت خوب برات زیارتشو نصیبم کنه

😁😁😁

تنها ولی نیا. من خودم زاده و بزرگ شده ی مشهدم. تنهایی تا خود حرم بیشتر نمیرم. بازارای اطراف پر چشم هیزو عربو ایرانیه بد چشمِ.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

کاروان از جنوب سراغ دارم می‌بره 2600نود درصد خانم با غذا و جای امن، تازه احتمال اینکه سوییت و هتل ند ...

قربونت برم ک اینقدر با دلسوزی نوشتی واقعا ممنونم بهش میگم حتما دمت گرم 🥺🥺🥺🥺

تنها ولی نیا. من خودم زاده و بزرگ شده ی مشهدم. تنهایی تا خود حرم بیشتر نمیرم. بازارای اطراف پر چشم ه ...

🥲🥲🥲

خبرای این چندروزو اگه خونده باشین ترستون بیدلیل نیس.از داستان رشت بگیم یا یاسوج 🥴 تازگیا کلی اتفاق ...

چیشدهههه