2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ریگی ب کفشت هس. تو دنبال پاک کردن عکسات نیستی دنبال هکری. وگرنه اینهنه راه حل. ب نفر پول میدی هک ک ...

عجیب نیست نمی خوام کسی بفهمههه

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
دقیقا. اگه خانواده ش با دیدن پیامای دوستش ک ب دیگران عکس فرستاده قانع میشن پس با شکایتم قانع میشن.‌م ...

بابا عکسمو فرستاده برای رفیقا داداشم بهش گفته این خواهر رفیقت روت کراشع سینگله فلان بهمان

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
بابا عکسمو فرستاده برای رفیقا داداشم بهش گفته این خواهر رفیقت روت کراشع سینگله فلان بهمان

حالا وایسا ببین تهش چی میشه اگه برادرت فهمید قضیه رو تعریف کن بگو ب دوستش بگه اگه با تو دوست بوده پیامای تورونشونش بده اگرنه پیامای دوست خودتو نشون بده

نه واقعا پیگیریش میکنم.نه اذیت

خوبه پس

داشتم فکر میکردم ایدی داداششو بده برم باهاش حرف بزنم

بگم خاهرت انقدر میترسیده که تو نینی سایت کمک میخاسته و اینجور چیزا امه متاهل نیست

با یکم لاس و لوس ارومس میکردیم😂

فکر اشتباهی نکنیا عزیزم درموردم شوخی میکنم

و اینکه من میگم خودش قبل اون دختره و رفیقاش بگه داداشش خیلیی بهتره