2777
2789

شماهایی که مادر نشدید هنوز.

زاییدن مهم نیست واقعا. اینکه چطور تربیتش کنی مهمه. بعضیا رو میبینم اطرافم میگه چی بخورم پسر بشه؟ توصیه‌م اینه از این جور افراد دوری کنید. لقبی بهشون نمیدم. هر کسی حق تصمیم گیری برای زندگی شو داره. و تو باید زندگی تو از همچین طرز فکرایی دور کنی. توصیه دومم اینه هیچوقت قبل از ازدواج پیش زمینه ای نچینید. یه سریا هستن تا چیزی میپرسی جهنمِ عظما رو شرح میدن واست‌. اصلا گوش ندید. تو قرار نیست سرنوشت دیگری رو تجربه کنی. توصیه بعدیم اینه اصلاااا نگید چرا همسنام ازدواج کردن ولی من نه؟ چرا اون بچش به دنیا اومد من هنوز شوهرم ندارم؟ هرگز هرگز هرگز چنین افکاری رو پرورش ندید. ازدواج مهم نیست. انتخابِ درستِ که مهمه. انتخابی که هیچوقت ازش پشیمون نشی..

کاملا بی دلیل به سرم زد بگم اینا رو:"). 

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

👌🏻👌🏻👌🏻

صرفا انجام دادنش مهم نیست و افتخار نداره

مهم اینه که بهترین و درست ترین منطقی ترین انتخابت باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

ممنون 

متاسفانه دور اطراف من ادمایی هستن ک تا منو میّینن میگن توووو هنوززز ازدواج نکردی با یه پوزخند 

یبار یکیشون گفت فلانی ۱۸ سالشه ازدواج کرد خاک تو سرت البته از خونوادم نیست 

ولی خونوادمم هر از گاهی میبینم نگرانن از اینده ام 

نیاز بود برای من متشکرم 

نمیدونی وقتی این حرفارو میشنوی هر چقدرررررم ک بگی  ن این ی قسمته و کار خدا و زمان داره و.... بازززممممم حس کمبود و ناکافی بودن و بی ارزش بودن بهت دس میده

ممنون متاسفانه دور اطراف من ادمایی هستن ک تا منو میّینن میگن توووو هنوززز ازدواج نکردی با یه پوزخند ...

درکت میکنم کاملا. مگه میشه حرف روی آدم تاثیر نذاره؟ غیر ممکنه. اما انقدر هر روز با خودت تکرار کن که نظر بقیه مهم نیست و اونا من نیستن که بخوان اظهار نظر کنن راجب آیندم. رفته رفته بی اهمیت میشه واست.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

درکت میکنم کاملا. مگه میشه حرف روی آدم تاثیر نذاره؟ غیر ممکنه. اما انقدر هر روز با خودت تکرار کن که ...

بنظرت واقعااااا میشه اخرش؟ میشه با یکی ازدواج کنم ؟

نمیدونم چرا کسی ب دلم نمیشینه 

اخریه خوب بود ۷۰ درصد ولی بخاطر وابستگی و مالی گفتم ن 

به من میگن انقدر سخت نگیر اگه کسی بود که هفتاد درصد معیاراتو داشت قبول کن والا کسی که میاد نهایت نها ...

اونا هیچکدوم تو نیستن. فکرشو بکن. کمِ کم ۵۰ سال شبو کنارِ اون آدم روز میکنی. مگه میشه دیگران بگن بکن نکن؟ بعد همونا تایمی که کوچک ترین بحثی کنید میگن واه واه واه دختره نساازههه شوهر داری بلد نیست(با لحن خاصی خونده بشه تیکه آخر🙏👀)

بنظرت واقعااااا میشه اخرش؟ میشه با یکی ازدواج کنم ؟نمیدونم چرا کسی ب دلم نمیشینه اخریه خوب بود ۷۰ در ...

معلومه که میشه. روی این کره خاکی تنها چیزی که غیر ممکنه خودِ غیر ممکنه. خدا چیده لابد که لفتش میده.