2777
2789
عنوان

هم اتاقی بد تورو خدا کمک کنید

263 بازدید | 15 پست

4 ماه دیوانه ام کرده من همیشه کوتاه میومدم حتی یبار هم جلوش در نیومدم با مسئول خوابگاه هم طرح دوستی ریخته شکایت منو اصلا توجه نمیکنه راهکار موثر بدید که اذیتش کنم بدونه دنیا دست کیه ،روانی شدم🥲🥲🥲🥲نه میذاره درس بخونیم هر شب مهمونی صبحا تا 5 بیداره بعد میخواد بخوابه تا 1 ظهر نمیذاره صبح برق روشن کنیم ،بی تربیته و با دوست پسرش شب تا صبح حرف خاک بر سری میزنه دیوانه شدم ،کردنا میگیره ماسک نمیزنه هممون گرفتیم نبودم ،بقیه رو آورد تو جام خوابوند ،از ظرفام استفاده میکنه

فقط اتفاقات طنزمو میگم گیر نده حضرتباسی اگر سگ دپ و عقده ای ای برو تاپیکای دیگه رو بخون 🤣🤣🤣

عزیزم همیشه سعی کن با کسی اتاق بگیری که روحیاتتون شبیه هم باشه 

یه دختر آروم درس خون نمیشه با یه دختر شیطون رفیق باز هم اتاقی بشه 

همو اذیت میکنن

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

ببین تا ۱ ک نمیذاره برق رو روشن کنی 

تو صبح زود پاشو برو روشن کن چیزی گفت بگو گناه من چیه ک خانوم تا ظهر خوابه 

ب سرپرست بگو اصلا اتاق باید ی قوانین داشته باشه ساعت خاموشی و اینا

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همیشه سعی کن با کسی اتاق بگیری که روحیاتتون شبیه هم باشه یه دختر آروم درس خون نمیشه با یه دختر ...

عزیزم کاملا قبول دارم ولی خب رندوم پخش کردن تو اتاقا اول من و بقیه اینجا بودیم بعد این چون رفیق مسئول خوابگاه بود عملا میخواست بیاردش تو یه اتاقی ک خوب باشه جو و ضعش

فقط اتفاقات طنزمو میگم گیر نده حضرتباسی اگر سگ دپ و عقده ای ای برو تاپیکای دیگه رو بخون 🤣🤣🤣
اتاقت عوض کن

مشکل اینه که نمیتونم از پله برم بالا و تنها واحد همکف اینه وگرنه صدبار خواستم این کارو کنم 

عزیزم کاملا قبول دارم ولی خب رندوم پخش کردن تو اتاقا اول من و بقیه اینجا بودیم بعد این چون رفیق مسئو ...

تنها راه چاره ش همینه، یا تو اتاقت رو عوض کنی یا اون 

وگرنه زندگیتون سخت میشه

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
ببین تا ۱ ک نمیذاره برق رو روشن کنی تو صبح زود پاشو برو روشن کن چیزی گفت بگو گناه من چیه ک خانوم تا ...

اینقد سلیطه است که یه کار علیهش کنیم سه تا ضربه بهمون میزنه یک بار من بهش گفتم وقتی امتحان دارم مهمون نیار دقیقا میفهمه کی شب امتحانه همون شب مهمون میاره ،واقعا دلم میخواد یه بلایی سرش بیارم 😂

مسئول خوابگاه آقاست یا خانم؟ اگه نمیتونی کنار بیای برو حتما اتاقا عوض کن خیلی عذاب میکشی اینجوری بخو ...

خانم ،تو پست ها گفتم اتاق نمیشه عوض کنم باید همکف باشم بخاطر آسیب دیدگی 

اگه خوابگاه دولتیه ،فقط جاتو عوض کن،اگه خصوصیه که هم اتاقیتو باید عوض کنی باید شما دیگه با همدیگه نب ...

تنها همکف همینه و بعلت مشکل و آسیب دیدگی باید هم کف باشم یه راه دیگه بگین🥲

🤣توعم انتقام بگیر

چجوریییی😁😁هر چی ب ذهنت میرسه بگو 

تاحالا حق خودمو نگرفتم بلد نیستم 

چجوریییی😁😁هر چی ب ذهنت میرسه بگو تاحالا حق خودمو نگرفتم بلد نیستم

هر کاری کرد توعم همون کارو کن 

نزار برقا تا ۴ صبح بیدار باشه 

صبح برق هارو روشن کن 

اگ امتحان داشت مهمون بیار 

البته اگ اون باز اینکار هارو کرد ها

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏