4 ماه دیوانه ام کرده من همیشه کوتاه میومدم حتی یبار هم جلوش در نیومدم با مسئول خوابگاه هم طرح دوستی ریخته شکایت منو اصلا توجه نمیکنه راهکار موثر بدید که اذیتش کنم بدونه دنیا دست کیه ،روانی شدم🥲🥲🥲🥲نه میذاره درس بخونیم هر شب مهمونی صبحا تا 5 بیداره بعد میخواد بخوابه تا 1 ظهر نمیذاره صبح برق روشن کنیم ،بی تربیته و با دوست پسرش شب تا صبح حرف خاک بر سری میزنه دیوانه شدم ،کردنا میگیره ماسک نمیزنه هممون گرفتیم نبودم ،بقیه رو آورد تو جام خوابوند ،از ظرفام استفاده میکنه
فقط اتفاقات طنزمو میگم گیر نده حضرتباسی اگر سگ دپ و عقده ای ای برو تاپیکای دیگه رو بخون 🤣🤣🤣
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم همیشه سعی کن با کسی اتاق بگیری که روحیاتتون شبیه هم باشه یه دختر آروم درس خون نمیشه با یه دختر ...
عزیزم کاملا قبول دارم ولی خب رندوم پخش کردن تو اتاقا اول من و بقیه اینجا بودیم بعد این چون رفیق مسئول خوابگاه بود عملا میخواست بیاردش تو یه اتاقی ک خوب باشه جو و ضعش
فقط اتفاقات طنزمو میگم گیر نده حضرتباسی اگر سگ دپ و عقده ای ای برو تاپیکای دیگه رو بخون 🤣🤣🤣
ببین تا ۱ ک نمیذاره برق رو روشن کنی تو صبح زود پاشو برو روشن کن چیزی گفت بگو گناه من چیه ک خانوم تا ...
اینقد سلیطه است که یه کار علیهش کنیم سه تا ضربه بهمون میزنه یک بار من بهش گفتم وقتی امتحان دارم مهمون نیار دقیقا میفهمه کی شب امتحانه همون شب مهمون میاره ،واقعا دلم میخواد یه بلایی سرش بیارم 😂