2777
2789

این خونه رو تو دوران عقد خریدیم قرار بود پدرشوهرم بخره که پولو داد و یک چهارم پول هم شوهرم جور کرد و‌ طلاهای منم فروختن من‌ فکر میکردم به اسم شوهرم میزنن که زدن به اسم مادرش... من خیلی دعوا کردم با شوهرم که چرا زدیم به اسم مامانت بهونه کارت ملی قدیمی کرد و فلان...  

چون شوهرمم سنش بالا بود بهم گفت این پولی هم پدرش داده انگار پول خود شوهرم بوده که کار کرده داده خانوادش پس منتی نیس... از روزی که خونه رو خریدن هر وقت پدرشو دیدم منت خونه رو گذاشته...  

الان در حال طلاقم چون شوهرم اعتیاد داره خرجی نمیده و خسیسه کارمون تو دادگاهه شوهرم میگه برگرد منم شرط کردم خونه رو به اسمم بزنن بعدشم بره کمپ منم مهریه رو ببخشم قبول نمیکنه منم قبول نمیکنم برگردم... 

چون مادر و خواهرش خودشون گفتن طلاق بگیرم این شرط و گذاشتم که دیگه نتونن بهم بی احترامی کنن چون میدونن هیچی تو دستم ندارم میگن برو طلاق بگیر طلا ندارم حتی یه گوشی نداشتم بابام برام خرید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تو که با دعوا و قهر رفتی قصد طلاق داری چطور توقع داری خونه به اسمت بزنن ؟شوهرت هم قبول کن بقیه براش عقل میزارن قبول نکنه چونکه این تصور بهشون دست میده که میخوای خونه رو بگیری بری

خب خوبه دیگه همه زندگی ادم بچشه خوشبحالت ک بچه رو میدن بهت یعنی تو بردی من اگ بچه هامو بهم میدادن بدو بدو میرفتم خونه بابام انقدر ک خانواده همسرم اذیتم میکنن و نمیزارن زندگی کنم

I’m happy 😆 
خب تو که با دعوا و قهر رفتی قصد طلاق داری چطور توقع داری خونه به اسمت بزنن ؟شوهرت هم قبول کن بقیه بر ...

منم مهریه میبخشم عوضش خودشون میدونن پسرشون معتاده پولاشو ازش میگیرن عوض اینکه بگن برو درمان شو 

بچه رو نمی‌خوان مادرشوهرم میگه میزاریم پرورشگاه یعنی نمیخوانش

چ خوب کاش. بچه های منم نمیخواستن تا منم قیافه لجنشونو تحمل نمیکردم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸