2777
2789

تاپیک قبلی زدم ی عقده ای گزارش زد.... اونایی ک الان دیدن تاپیکمو میدونن.... خلاصه ک عنوان زدم نامزدم بجای ... (خودتون منظورمو متوجهین دیگه...)

حقیقتا چند وقته سرم گرمه امتحانامه و ب شدت درگیرم و انگار ماشین بم زده انقد خستم یهو یادم افتاد ک میخوام برای نامزدم برای ولنتاین کادو بگیرم امسال 

چون پارسال سنگ تموم گذاشته بود برام خواستین بپرسین میگم تاپیک قبلی نوشته بودم کلی توضیح راجبش طولانیه...

ولی من فقط ی کلاه ساده براش گرفتم این مدت هم کلیییی برام کادوهای انچنانی خیلی خوب گرفته .....

حالا بچه ها پیشنهاد دادن ساعت و ادکلن منم در نظر گرفتم ولی گفتم بیشتر نظر بپرسم میخوام ی چیز خاص بگیرم

(هر چی برام گرفته همه اصل و گرون بودن) منم براش گرفتم ولی چون پارسال برا ولنتاین کار خاصی نکردم در مقابل سورپرایزاش میخوام امسال هدیه خوب بگیرم ایده بدین...

همون ساعت و ادکلن خوب بگیری عالیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مم همه چی گرفتم تقریبا واقعا تو این مورد خیلی برام سخته ولی من اصلا نمیدونستم چی بگیریم ی پازل هزار ...

این خیلی کیوته 

اما اون چون پازل دوس دارم قبلا برام پازل هزارتایی گرفته و باهم درست کردیم نمیشه مورد

همون ساعت و ادکلن خوب بگیری عالیه

ساعت جیپ قبلا گرفتم براش اما خب میتونم اینبار بهترشو برا تولدش بگیرم اخه تولدشم نزدیکع

ادکلن تو فکرمه اره ولی حداقل باید بالای ده تومنی خرج ادکلنش کنم🤦🏻‍♀️

دستبند چرم طلا کوب بگیر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
حالا مثلا میتونم ادکلن بگیرم ب قول شما یا ی کفش مارک خوب مثلا یا نمیدونم وای🥲

کفشم کادوی خوبیه

ساعت، ادکلن، کیف، کیف پول، لباس

لوازم جانبی مثل هدفون، ایرپاد، پاوربانک

چیزای برقی مثل ریش تراش و اینطور لوازم مردونه

تابلویی که طراحی چهره خودش باشه

دستبند و انگشتر مردونه

اگه اهل سیگاره واسه اونم میشه یه چیزایی گرفت

مثلا یه فندک خفن، جاسیگاری، زیرسیگاری و ...

اگه اهل ورزش و باشگاهه میشه لوازم اونم گرفت

کیف باشگاه، ست ورزشی، شیکر و ...

من ایندفعه میخوام یه قهوه ساز کوچولو واسش بخرم

چون عاشق قهوس و خیلی علاقه داره

یبارم واسش کالیمبا خریدم چون به ساز هم علاقه داشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

لطفا خواهشا التماست میکنم براش عطر و ادکلن نخر

چرا🤔

کفشم کادوی خوبیهساعت، ادکلن، کیف، کیف پول، لباسلوازم جانبی مثل هدفون، ایرپاد، پاوربانکچیزای برقی مثل ...

مرسی از این همه ایده قشنگ 

ببین من خیلی چیزا براش گرفتم بخاطر همین نمیدونم چی بگیرم 

چون هزینشم برام مهمه اخه.... اره کفش سامبا یا کانورس مدنظرم هست ولی چون اون تازه برام سامبا گرفته میگم منم سامبا بگیرم یجوریه البته من میخولم مشکیشو بگیرم اگه بگیرم...

ساعت جیپ براش گرفتم حالا برا تولدش نزدیکه میخوام سافت گرونتر بگیرم حقیقت 

گیف پول و کیف چرم اینبار براش سوغاتی اوردم لوازم جانبیش تکمیله هیچی نیس ک نداشته باشه متاسفانه و طراحی چهره گفتی عالی بود اما اینجا کسی نمیشناسم برا این کار 

میمونه دستبند انگشتر براش گرفتم ولی دستبند امگا مال جیپ بود و اینا میتونم دستبمد گرونتری بگیرم و سیگاری هست و قبلا براش زیر سیگاری ام گرفتم و... ست باشگاهشم خوبه مگر اینکه یکی دیگه بگیرم....😭😭😭🥲🥲🥲🥲