2777
2789
عنوان

اونایی ک عزیزاز دست دادن بیان

131 بازدید | 16 پست

چرا بداز ۴سال هنوز روزی چندبار یادم میاد؟

خیلی سخته برام 

بدبه این فکرمیکنم خواهرم چطور تحمل میکنه اون چیکارمیکنه😔

خواهرزادم ۱۹سالش بود تصادف کرد 

اوایل اصلا باورم نمیشد تا چندماه اول همش فک میکردم برمیگرده از جایی ومرگش دروغه

الکی گریه میکردم نگن ناراحت نیس ولی از وقتی ک باورم شده تا الان ک ۴سال میگذره من همیشه ناراحتم یه آهنگ شاد نمیتونم گوش بدم خودمو خوشحال نشون میدم ولی همش ذهنم درگیره

عروسی میرم کامل توذهنمه 

همش میگم الان اونم باید زندگی میکرد شاد بود خیلی باهوش بوداصلا اخلاقش مثل بچه های الان نبود کارمیکرد مغازه زده بود توکارش پیشرفت داشت خوشتیپ بود جایی میرفتیم همش دخترا بهش نگامیکردن من چطور بهش فکرنکنم😭😭😭😭😭

نمیتونم قبول کنم هی میگم خوب دنیاس دو روزه میگذره 

ولی مگه خواهر من گناهش چی بود ک الان باید اینهمه زجربکشه تا مادرشوهرش بود هیچ اجازه یی توزندگی نداشت یه دل خوش زندگی نکرد حتی اجازه زندگی کردنم نداشت بداون یکم جون گرفت یهو خدا زد پس کله ش 

ادم بی زبون وآرومیم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته هیچ وقت از ذهن نمیره هیچ وقت 

منم الان ده سال شده مادرم ناگهانی تو جوونیش از دست دادیم لحظه ای از ذهنم نمیره تفاوت سنی کمی باهاش داشتم روزی نیست چشم باز کنم تو یادم نباشه ...

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

مرگ عزیز خیلی سخته پدر من  شب خوابید صبح بیدار نشد الان 1 سال 2 ماهه فوت شده آهنگ شاد نمیتونم گوش کنم آهنگ غمگین میزارم گریه میکنم الانم حامله م نتونستم برای آخرین بار باهاش حرف بزنم همش تو فکرمه کجاس چکار میکنه میاد تو خواب میگه من نمرده م من زنده م

خیلی سخته هیچ وقت از ذهن نمیره هیچ وقت منم الان ده سال شده مادرم ناگهانی تو جوونیش از دست دادیم لحظه ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه بیماری داشتن؟؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خدا صبرتون بده انشاالله هرچه زودتر خداوند دامنتونو سبز کنه🤲🤲

ممنونم گلم 

ان شالله خدا حاجت دلتون بده گلم

بالاخره خدا معجزه کرد و بچه دار شدم عزیزم چطوری میتونم امضام و تغییر بدم؟

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

ممنونم گلم ان شالله خدا حاجت دلتون بده گلم بالاخره خدا معجزه کرد و بچه دار شدم عزیزم چطوری میتونم ام ...

واییی جدی خداروشکر خوشحال شدم برات برو تو اکانت خودت قسمت ویرایش 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔