2777
2789

روزه ده انتقالم که موعد همیشگی پریودیم بود لکه بینی پیدا کردم یهو افتادم به خونریزی و آزمایش دادم بتام زیر دو بود 

دیگه جنین ندارم 

یعنی کاری نبود نکرده باشم 

خیلی مراقب بودم 

انواع دعا، نماز استغفار، چله، حدیث کسا، نذر شیر برای حضرت علی اصغر ،توسل به امام رضا و....

تو همین نی نی سایت و تاپیک معروفِ« میکرو سال ۹۴» همه دعام کردن 

دوستم به نیابت از من رفت مشهد فقط واسه من دعا کرد

اون دوستم برام نذر کرده بود 

همسرم ، مامانم کلی ختم گرفتن نشد

یعنی این همه دعا و نذر و نیاز جواب نداد 

خدا برام نخواست 

خسته ام از هرچی رژیم و ورزش و اصلاح سبک

خسته ام از آی وی اف و..

برا حال دلم دعا کنین

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا  صلاح  نیست سنت  کمه  هنوز

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اگ بچه داشت اینهمه نذر و نیاز میکردن؟

انگار  یه  دونه  داره

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه داری ک پس دعات گرفته همچین گفتی انگار دعا بی اثر

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

الان ک گفتین دیدم☹️واقعا عجیبه اگ بچه داشته باشن و ابنهمه.......

حتما برا دومی اقدام کرده. مام  بچه زیاد دوستداریم،اما متاسفانه نمیشه منم یکبارمنفی شدم. برا بار دوم خیلیی تلاش ودکتررفتم . واقعا این پروسه ای وی اف  روحیه واعصاب اروم میخاد

🥲