2777
2789

سلام خدمت همگی وقتتون بخیر باشه چند روز پیش یه خانمی منو توی اینستاگرام پیدا کرد و منو دعوت کرد به کار آرایشی بهداشتی اولش نگفت برای شرکت پنبه ریزه بعد یکی دو جلسه از آموزش هاش و پست های پیجش فهمیدم نتورک کار می کنه بهش گفتن علاقه ندارم به این کار و روحیاتم بهش نمیخوره ولی هی اصرار می کنه میگه اگه نیای این فرصت رو از دست میدی به نظرتون چه کار کنم

در همین لحظه حال زندگی کن و بپذیر که گذشته با همه خوبی ها و بدی هایش گذشته

بلاکش کن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلاکش کن

ممنون 🌸 من راستش نظرات بقیه رو خوندم که گفتن ضرر کردن مخالف شدم با نتورک کارشون مگه چه جوریه؟

بلاک

متشکرم از نظرتون 🌺 کارش چه جوریاست؟ من تجربه نتورک رو نداشتم فقط نظرات رو خوندم منفی بودن اکثرا

خام نشی یوقت هر کی رفته کلی ضرر کرده‌

ممنون که گفتین پس نمیرم مامانمم میگه هیچی دیگه جوابشون رو نده ولی این خانم هی اصرار میکرد

ببین کلا کار نت ورک و تیم ورک کار خوبیهولی نه این شرکت هایی که تو مجبوووور باشی عضوگیری کنیو تا جایی ...

درسته منم اصلا اهلش نیستم به زور کسی رو بیارم تو گروهم