2777
2789

میخوام ۳۰تومن بگیرم هم مدل گوشیم یکم ببرم بالاتر برا عکاسی.هم انلاین شاپ بزنم.قاب گوشی فانتزی یا لباس خواب زنونه مدنظرمه

ولی باز یکم ترس دارم شما نظرتون چیه؟۴سال فروشنده اینو اونم خسته شدم دلم میخواد کسب و کار خودم داشته باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خودت تامین کننده شو.

چرا وام بگیری و گوشی بخری خودتو به خرج بندازی.

کمتر از نصف پول وام رو بده تبلیغ ممبر جمع کن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

هیچی سرمایه ندارم

منظورم تامین کننده انلاین شاپ شو.

سرمایه هم در حد تبلیغ میخواد که اونم فک کنم یه ۵۰۰ هزاری داشته باشی کافیه.

تامین کننده ها قیمتهاشون خیلی پایینه نسبت به بقیه کانالدارها پس زود عضو جمع میکنن.

میتونی از وسایل با بقیه کانالدارها هم تفاوت قیمت بزاری تا ممبرات ببینن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

توی ایتا این کانال تامین کننده هست قبلا باهاش همکاری در فروش داشتم قیمتهاش خوبه میتونی در حد ۱۰۰بکشی رو محصول و بفروشی خودشم ۲۰ تومن پورسانت میده.

روزی ۵ تا محصول بفروشی هم خوبه

https://eitaa.com/maryambanoo1