2777
2789
عنوان

مشاوره ازدواج

105 بازدید | 28 پست

سلام وقتتون بخیر

من ی مشکل برام پیش اومده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم

من ۲۰ سالمه دانشجومعلم هستم ی خاستگار دارم ۲۵ سالشه شغلش ازاده کشاورزی میکنه 

خانوادم مخالف هستن میگن که فرهنگ ما به هم نمیخوره غریبه هم نیست اشنا هست توی ی روستا هستیم 

الان ۱ سال هست دارم تلاش میکنم راضیشون کنم ولی هیچ راهی نیست دلم نمیخواد که سر این قضیه بحث بشه دوست دارم راضی شن به خیر و‌ نوشی تموم شه بره ولی نمیشن نمیخوام بی احترامی بشه و خونوادم از دست بدم از ی طرفم اونو دوست دارم

من به اینکه بخوام با‌کس دیگه ای ازدواج‌کنم حتی فکرم نمیتونم بکنم 

لطفا مثل بقیه سعی نکنین که نظر منو عوض کنید من از اولش گفتم مشاوره از کسب نمیگیرم چون میدونم پشت من در نمیاد 

واقعا خسته شدم دیگه نمیتونم بیشتر از این صبر کنم ی راه حلی بهم بگید بتونم راضی کنم

حرف زدن باهاشون رو‌امتحان کردم فایده نداره 

خانوادم وقتی خانوادشو‌میبینن حتی سلام هم‌نمیدن یجوری برخورد میکنن که انگار گناه کردن اومدن خاستگاری انگار ی ادم خراب اومده خاستگاریم

اصلا اینطور ادمی نیست که بگم مشکل داشته باشه هم سالم هست همش هم دنبال کار هست کاری به رفیق بازی و‌این‌چیزا نداره من خودم ازش مطمئن هستم خانوادش خانواده آرومی هستن 

هرکدومشون یچیزی میگن یکیشون میگه این بی شخصیته درصورتی که این اصلا کاری به کسی نداره به خدا ی سری چیزا درموردش جلوی من میگن که ادم دیوونه میشه 

یکی میگه تو‌کارمندی حیفته این شغلش ازاده

یکی میگه بچه ای 

یکی میگه لاغره چی دیدی توش دارن روانیم میکنن 

فقط ی راه بگین راضی کنم چون میدونم‌که حتی اگه راضی هم نشن من هم دست بکشم دیگه سمت کسی نمیتونم برم

اگه هم کسی هست که مشاور هست و میتونه خصوصی باهام حرف بزنه لطفا بگید💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خونوادت جدی تر مطرح کن 

اغلب شغل کارمندی و معلم بودن رو خیلی بزرگ میکنن و رویا میبافن 

هیچ خبری نیست .

اون مرد اگه سالم و اهل کار حتما ازدواج کن باهاش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
درسته سن ازدواج اومده پایین ولی این احساسا تو این سن طبیعیه دیدم که میگمحتی ممکنه دور از جون رو به ق ...

مشکل خانوادم سن نیست

چون بقیه خاستگارامو رد نمیکنن اصرار میکنن که قبول کنم 

با خونوادت جدی تر مطرح کن اغلب شغل کارمندی و معلم بودن رو خیلی بزرگ میکنن و رویا میبافن هیچ خبری نیس ...

حتی خودشونم میگن اره  سالم هست اهل کار هست ولی در حد تو‌نیست تو باید با کارمند ازدواج کنی

باهم برید مشاور ازدواج بعد اگر مثبت بود ببر نشون خانواده بده که حتی مشاور هم تاییدش کرده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
باهم برید مشاور ازدواج بعد اگر مثبت بود ببر نشون خانواده بده که حتی مشاور هم تاییدش کرده

شرایط اینکه برم رو ندارم باهاش نمیتونم بیرون برم ممکنه کسی ببینه 

انلاین سراغ ندارید که معتبر باشه؟