2777
2789

همیشه قانع بودم هیچی نگفتم پولی نخواستم حمایتش کردم بخدا دنیا طلا از خونه بابام آوردم بعد شوهرم یه دستبند و النگو برام آورد دیشب گفت من راضی نبودم به اجبار بود میخوام طلاهاشو بهش پس بدم ولی در کل گربه صفته ماشینشو من از خانوادم پول قرض کردم تا تونست بده پول پیش خونه رو من دادم حتی برا عروسی من خیلی کمکش کردم تو خریدا وای به خریت خودم خندم میگیره اما الان نه تنها پرو شده که اصلا یادش نمیاد اینکارا رو کردم چه غلطی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیر نیست 

کم کم دلسوزی رو بزار کنار و خرج باز کن 

مثلاً بگو رستوران بریم تفریح بریم بریم فلان آتشکده ای جایی و... اگه نبرد چندروز بعدش بگو دعوا ننداز 

یا مثلاً پول لازم شد سکوت کن خودش پیدا کنه تو خودتو به آب و آتیش نزن حتی گفت از بابات بگیر بگو نداره 

اولش دعواتون میشه بعدش براش خرج کردن عادی میشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

سعی نکن یادش بیاری چقدر کمکش کردی و کم توقع بودی چون اون نمیخواد یادش بیاره و تلاش تو برا یادآوری فقط تو را آدم بد میکنه. حالا که اشتباهتو فهمیدی بعد این برا خودت جبران کن آروم آروم.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .