تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مگ اذاره پست هزینه ارسال رو از فرستنده نمیگیرن؟بعد این گف هزینه به عهده خودمه من برم پست بگم میخام پ ...
پست اونجوری نیست که از گیرنده بگیره
ولی میتونی تیپاکس بفرستی اونوقت هزینه رو گیرنده میتونه بده
از خود طرف بپرس با تیپاکس بفرستی براش اوکیه یا نه
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بهش گفتم گفت برگشت بزنبعد گفتم هزینه به عه ه شماست؟ گفت بله فقط با پست عادی ارسال کنیدمنم بعدش چیزی ...
آره بپرس بنظرم
چون پست پولشو از گیرنده نمیگیره