2777
2789

آدرسشو میگیری

میری اداره پست واسه اون آدرسش پستش میکنی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
آدرسشو میگیریمیری اداره پست واسه اون آدرسش پستش میکنی

مگ اذاره پست هزینه ارسال رو از فرستنده نمیگیرن؟

بعد این گف هزینه به عهده خودمه من برم پست بگم میخام پست کنم هزینه به عهده گیرنده اس میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ اذاره پست هزینه ارسال رو از فرستنده نمیگیرن؟بعد این گف هزینه به عهده خودمه من برم پست بگم میخام پ ...

پست اونجوری نیست که از گیرنده بگیره

ولی میتونی تیپاکس بفرستی اونوقت هزینه رو گیرنده میتونه بده

از خود طرف بپرس با تیپاکس بفرستی براش اوکیه یا نه 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
خودش گفت با پست عادی ارسال کنید تیباکس هم پست عادی داره؟

تیپاکس گرونه

برو پست ببین چقدر میشه هزینش به آنلاین شاپه بگو هزینشو برات بزنه

یا ازش بپرس که باید چیکار کنی

تیپاکس گرونهبرو پست ببین چقدر میشه هزینش به آنلاین شاپه بگو هزینشو برات بزنهیا ازش بپرس که باید چیکا ...

بهش گفتم گفت برگشت بزن

بعد گفتم هزینه به عه ه شماست؟ گفت بله فقط با پست عادی ارسال کنید

منم بعدش چیزی نگفتم ینی الان میگی برم بپرسم چطوری میده هزینه رو؟ روم نمیشه😐

بهش گفتم گفت برگشت بزنبعد گفتم هزینه به عه ه شماست؟ گفت بله فقط با پست عادی ارسال کنیدمنم بعدش چیزی ...

آره بپرس بنظرم

چون پست پولشو از گیرنده نمیگیره

مرسی ک گفتی گلم

خواهش🫶🏻