2777
2789
عنوان

اگه از دوتا ظرف همسایه یکیشو پرکنم برگردونم بد میشه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه کسی چیزی بفرستم اصلن توقع ندارم پر کنه چون واسه خدا ادم کاری میکنه نه برگشت ولی دیدم کسایی م ...

من یه پیرمرد همسایمون هست یه موقع آش درست کنم براش می برم و اصلا توقع ندارم چیزی بذار توی ظرف بر گردون کامنت دوستان دیدم از کار خودم پشیمون شدم 

نه عزیزم هیچ زشتی نداره 

من یه کاسه از این بزرگا اش رشته دادم توش سه تا خرمالو رسیده گذاشته بود همسایه

ولی سمت خونه مادرمینا چون زیادی صمیمی هستن اصلا چیزی نمیذارن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من یه پیرمرد همسایمون هست یه موقع آش درست کنم براش می برم و اصلا توقع ندارم چیزی بذار توی ظرف بر گرد ...

نه بابا لطفت رو میرسونی واسه پیرمرد بنده خدا...حالا کامنت ما روزی اون بنده خدارو قطع نکنه😅

اینا مزاحمت دارن بیشتر

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من واسه کسی چیزی بفرستم اصلن توقع ندارم پر کنه چون واسه خدا ادم کاری میکنه نه برگشت ولی دیدم کسایی م ...

اره واقعاا خیلی زشته منم دیدم 

نه این بنده خدا اینطوری نیست یا اگه باشه هم من نفهمیدم 

در حد توانم سعی میکنم یه چیزی بزارم بد میدونم خالی برگردونم

..

ولی خب ما ن نیاز مالی داریم ن بچه ن غذاهاشون بو داره ولی خب بازم برمیداره یه چیزی میاره منم معذب میشم .. 

میدونم از لطفشونه ها ولی خب..

من یه پیرمرد همسایمون هست یه موقع آش درست کنم براش می برم و اصلا توقع ندارم چیزی بذار توی ظرف بر گرد ...

چرا پشیمون شدی؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نه بابا لطفت رو میرسونی واسه پیرمرد بنده خدا...حالا کامنت ما روزی اون بنده خدارو قطع نکنه😅اینا مزاح ...

نه می برم دست خودم نیست غذا آبکی درست می کنم یادش می افتم  بعضی موقع ها صبح ها نون داغ براش می برم 

نه دورت بگردم 

ما همسایمون قصد رقت و امد داره و من اصلا دوست ندارم باهاش رفت و امد داشته باشم .. از روحیاتش خوشم نمیاد 

واگرنه اون بنده خدا پیرمرد خوشحالم میشه مخصوصا اگه تنهاست ..

بهش بگو حاجی ظرفو بدید ببرم بی زحمت که جاش چیزی نریزه اگه حس میکنی تو مضیقه مالیه =)

نه می برم دست خودم نیست غذا آبکی درست می کنم یادش می افتم بعضی موقع ها صبح ها نون داغ براش می برم

نه ببر ثواب داره 

اتفاقا همین کارهای خیر باعث میشه یه روزی یه جایی به کمکون بیاد 

کار شما درسته

پیرمردا باغبونا رفتگرا یا هرچی اگر قابل اعتماد باشه چه اشکال داره 

میدونی چقدر ثواب داره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نه عزیزم هیچ زشتی نداره من یه کاسه از این بزرگا اش رشته دادم توش سه تا خرمالو رسیده گذاشته بود همسای ...

یکبار واسه همسایه امون مادرم یه چیزی داد بردم بعد که ظرفو داد دستم بیارم تو ظ ف کلی گل زیبا از باعچه اشون چیده بود گداشت بررم نرگس محمدی و گل میمون 

دوف مرگ شدم تا خونه 

بعد مامانم گفت چرا گذاشتی بچینه بایستی نمیزاشتی پر کنه 

منم اون وسط سوسک سیاه شدم