2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام کوکو سبزی و فرنی درست کنم ربطی به هم نداره اما دلم فرنی میخواد هیولاها و هیولای اعظم میگن فرنی شام نیست  منم کوکو سبزی اضافه کردم چون دیشب هیولای اعظم دم درآورده بود و از کوکو سبزی متنفره 

میخوام کوکو سبزی و فرنی درست کنم ربطی به هم نداره اما دلم فرنی میخواد هیولاها و هیولای اعظم میگن فرن ...

فرنی دسره برا من و بعد شام می‌چسبه نوش جونتون کد بانو 

باورت میشه نمیدونم شامی چیه؟

شاید به اسم دیگه میشناسینش

گوشت چرخ کرده با سیب زمینی و پیاز رنده شده و ادویه و نمک

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نان باگت رو داخلش رو خالی کن توش مواد کوکوسبزی پر کن با خیارشور و گوجه و پیاز خورد شده عالیه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

خوراک سبزیجات سرخ شده و گوشت قلقلی یا با مرغ. مرغ سوخاری. هر جور ساندویچ که دوست داری مرغ، سوسیس، کوکو سبزی، شامی، الویه، کوبیده شده ی سیب زمینی و تخم مرغ 

آش یا سوپ. کوفته یا دلمه 

ردم واقعاً