2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 231 پست
دقیقا پدر و مادرش رو بنده خدا نتونسته انتخاب کنه ،شوهرشو که میتونه ،کسی که میدونه نمیشه زندگی نرمال ...

خب چادر ب کمرش ببنده خود دختر بره برای خاسته هاش تلاش کنه چرا منتطر ااماده خوری از طرف شوهر باشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوشتم ۳ میلیارد، اشتباه تایپی بود یه صفرش! مودب باشید

خب همون ۳میلیارد. میگم داداشم معلمه تا لیسانس و سربازی و ی سال پشت کنکوری و دستخدامی شد ۲۷سال. ب ۵سال سرکار رفتنی ی معلم از کجا ۳میلیارد جمع کنه

تو رو خدا شما ها چ پولا در میارن ک ۳میلیارد براتون چرک کف دست پسر ۳۰ ساله هست. کافه کجا داری ک خرج نسل بعد خودتو در میاری. من تو قلب توریستی ترین شهر کشورم کافه های معروفن اینجور نیستن

پدر دختره که حرف بدی نزده مهریه خواسته دیگه خونه و سکه جهازم که رسمه وا

ای جان

کم نباشه خونه سکه جهدز 

رو چ حسابی ب دختری ک هنوز خودشو ثابت نکرده باید خانه میلیاردی داد 

خونه میخاد بده خود باباش بده چرا چشمش ب جیب داماده

هستند بگردید خیلی زیاد دیدم دخترای کم توقع که تا سن بالا مجرد موندن همه بیشتر میرن خواستگاری دخترای ...

مگم یکی از اشناهامون معرف ازدواجه مورد خوبا رو بهمون معرفی کرد تعریف یکی کرد زنگ زدم همون دختری بود ک سال پیش زنگ زدیم مادر میپرید بهمون

امسال دوباره ناشناس زنگ زدم سن ۳۲ ساله شاغل بازم مادره میپرید و نه میگفت خونه دختره چند محله پایین تر از نا

اصلا وضعبتیه خب چی میخوان دیگه ملت، خب اینطوری ک دختر خودشونم مونده از اونور پسرا هم موندن

مگم یکی از اشناهامون معرف ازدواجه مورد خوبا رو بهمون معرفی کرد تعریف یکی کرد زنگ زدم همون دختری بود ...

دخترایی که قصد ازدواج دارن و توقع بالا ندارن هم قطعا هستن 

کاربری دست دو نفره

عزیزم ماهم همینه وضعیت مون برادر منم دم بخت ه ولی کسی که رفتیم خواستگاریش گیر دادن که شغلش باید رسمی ...

ما هم از این موارد زیاد داشتیم

دختر هوایی که سختی کشیدن بیشتر دنبال راحتی و ثروت هستن

ولی دختر هوایی که تو ناز و نعمت بودن خوشبینانه تر به ازدواج و خواستگار نگاه می کنن

عزیزم ما تو فامیل تجربه داریمهرچی دختر پولدار گرفتیم قانع تر و چشم و دل سیر تر بود. ، هرچی دختر معذر ...

ای خدا امواتتو بیامرزه .میگی پس بریم دنبال بالاتر از خودمون.اونا رو از کجا پیدا کنیم

از راه نرسیده گفته تا عروسی نصف خونه رو به نام دخترم کنین خوب به چه اطمینان

ی چیزی میگن نی نی سایتا .تحوزا نگیر

خودشون هزارز در نیاکردن بدونن ی خونه حداقل ۳میلارد پول میخاد چقدر با حمالی کرد ۳میلیارد جمع کرد، توقع خونه و سکه هنوز نرسیده ، بهشون بدن شاید کمبود های بیست و چند ساله خونه بابا رو فراموش کنن

مشکلت همینهیکم برو خواستگاری دختر بالاتر از سطح خودت

بیزحمت دعا کن برای داداش.پسر خوبیه . خیلی تنهاست تو خونه همش میگه کاش یکی ی وعده غذا گرم بهم میداد

ای خدا امواتتو بیامرزه .میگی پس بریم دنبال بالاتر از خودمون.اونا رو از کجا پیدا کنیم

عزیزم

ما خیلی تجربه داریم

تو فامیل هامون عروس هوایی که از خانواده ضعیف بودن چون سختی کشیدن مادرشون رو دیده بودن چون خودشون حسرت به دل بودن از اول دنبال پول

بودن ، چون می دیدن اگه پسر از اول خونه نداشته باشه مثل مادرشون یه عمر مستأجران یا اگه از اول پولدار نباشن بچه هامون حسرت به دل می شن