2777
2789
عنوان

زیدالله هم اسم داریم آیا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 98 پست
بله اسمه.اسم دوست شوهر منم نفت الله هس😂میگف چی ذخیرش کنم ک خدارو‌خوش بیاد

اسم همسایه مون هست 

نفت الله هست ولی تو کار شیشه سکوریته 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
😂😂گلرنگچرا آخه 🤣🤣🤣🚬🚬🚬🚬🚬

نمیدونم چه فعل و انفعالی تو مغزش رخ داده 

گفته پیشی ❌🤢

گلرنگ✅😍

😂😂😂😂

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای چی باید به دوستش بگه زیدالله اومد مغازه جنس برد ؟اگه شریک هستن موجهه این که خبر بدی فلانی اومد ...

چه ربطی داره

شاید قبلا هم بدقولی کرده

با اون دوستش حرفشو زده و چون باز تکرار شده بهش گفته

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

مامان بزرگم اینا یه همسایه افغان هم دارن 

اسم پسرشون ۶ سالشع ابوبکره 

اسم باباش بسم الله😂😂😂😂😂😂

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من نمی‌دونم این نسل قدیم با چه منطقی اسم انتخاب میکردن

نسل جدیدم همچین درست حسابی ایم ندارنا. الان شنیدم نامیرا اسم دختر یه فالوره😑😑

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
خب چه دردی رو دوا میکنه که بخواد در مورد حساب کتاب مغازه با کسی حرف بزنه

خب شاید اون دوست داره حرف بزنه راجع بهش

منم با دوستام راجع ب همه چی حرف میزنم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مامان بزرگم اینا یه همسایه افغان هم دارن اسم پسرشون ۶ سالشع ابوبکره اسم باباش بسم الله😂😂😂😂😂😂

اسم فقط بی بی بس!!!

خانمه میگفت بابام دوتا زن داشته ۱۱تا خواهر بودن این خانمه میگفت اسم منو گذاشتن بی بی بس  یعنی دختر کافیه!!!!!؟

بعد چند وقت هم مامانش هم زن باباش پسر زایییدن خخخخ

البته این خانمه الان نزدیک شصت سالشه همسایهمامانم بودن

تو زنی..ول کن اونیکه باید حرفمو می‌گرفت گرفت

ربط نداره خب

مردا هم همینن

الان شوهر من و رفیقاش همهچیو بهم میگن

چرا بدبینش میکنی الکی

برمیگرده ب زندگیتا

اسم فقط بی بی بس!!!خانمه میگفت بابام دوتا زن داشته ۱۱تا خواهر بودن این خانمه میگفت اسم منو گذاشتن بی ...

جررر😂😂😂😂😂

اسم فقط بی بی بس!!!خانمه میگفت بابام دوتا زن داشته ۱۱تا خواهر بودن این خانمه میگفت اسم منو گذاشتن بی ...

اون که گفتی قیز بسه.‌ما زیاد داریم دورمون

تازه دوتا هم فامیل داریم یکیش پسته یکیش گل بادام همساین باهم

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...