2777
2789

15 ام حقوقم ریختن آمدم واریز کنم از تو همراه بانک به اون یکی کارتم 22 تومن  شوهرم هم داشتن رو مغزم راه می‌رفت اعصابم خرد بود

💔😑😑 امروز هرچقدر موجودی چک کردم دیدم بعد چهار روز نیامده پول به حسابم 

حالا رفتم نگاه کردم چون همیشه اولین حساب مال خودم اون یکی کارتم  بوده حالا اولین کارت مال دستفروشی بوده که ازش جوراب خریده  بودم ندیده و چشم بسته 22 تومن زدم براش زنگ زدم بانک کلی گریه و التماس گفت خانوم فردا بیاین بانک تا ببینیم باید چیکار کنیم🥲💔 برام دعا کنید 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

الان حساب دست فروش باید‌مسدود‌بشه😕😕😕

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان حساب دست فروش باید‌مسدود‌بشه😕😕😕

زنگ بانک زدم گفتم حداقل چک کنید ببینید پولم تو حسابش یا برداشته گفت ما همچنين اجازه ای نداریم 💔

زنگ بانک زدم گفتم حداقل چک کنید ببینید پولم تو حسابش یا برداشته گفت ما همچنين اجازه ای نداریم 💔

فقط پرینت حساب خودتو بگیر 

بعد می رفتی قوه قضایه

اونجا شکواییه‌تنظیم میکردی 

که حساب اون‌شخص مسدود بشه

بانک هیچ غلطی نمیتونه‌کنه‌مگر اینکه آشنا داشته باشی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

فقط پرینت حساب خودتو بگیر بعد می رفتی قوه قضایهاونجا شکواییه‌تنظیم میکردی که حساب اون‌شخص مسدود بشهب ...

اره خواهرم وکیل برام آماده کرده پرینت هم گرفتم خواهرم زنگ بانک زد حرف زده گفت فردا ساعت هشت بانک باشید تا معاونت بیاد ببینیم باید چیکار کنیم 

اره خواهرم وکیل برام آماده کرده پرینت هم گرفتم خواهرم زنگ بانک زد حرف زده گفت فردا ساعت هشت بانک باش ...

خب شانس اوردی  خواهر وکیل داری وگرنه اسیر بودی

اگه نامه مسدود حسابی داری کارت راحت تر