2777
2789
عنوان

زن شهادت بده و شوهرش بیافته زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مرد ب این خوبی بوده چطور شهادت داده باید واسطه صلح میشد

مبشع لایکم کنین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

و شما چرا اینجا مطرح کردین ؟!

آدم باید رازدار باشه

اینجا آشنا زیاد پیدا میشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

نه پس میخواد اولویت زندگیش باشه

ببخش اسی چه پر روعه اولویت زندگیش شوهرش نبوده بعد از شوهره توقع داره

زندگی مشترک اسمش اینه هردو پشت هم باشن نه اینکه زن پشت پدر وبرادرش  ومرد هم پشت زنش

از این به بعدم مرد باید پشت مادرو خواهرشو بگیره

همه میگن چه مرد خوبی ولی خوب اون اگه نمیخواست آسیب بزنه با برادر و پدرش در حد آسیب زدن درگیر نمیشد میگفت به خاطر زنم گذشت کنم 

فقط خیلی دختر احمقیه باید همون موقع که رو باباش دست بلند میکرد خودش می رفت طلاق میگرفت 

لطفا انقدر زنا رو نکوبید من شوهرم خیلی دوست دارم ولی گفتم تو الویتمی ولی بایام همه ی  زندگیمه اگه میخوای دلم به این زندگی گرم باشه و دوستت داشته باشم احترام پدرمو حفظ کن به خاطر من تحت هر شرایطی 

حالا داداشش هیچی دامادی که به پدر زن دست یلند کنه دیگه به درد نمیکنه 

الان فکر میکنید اگه یه عروس بیاد مادرشوهرشو بزنه در حد آسیب دیگه اون عروسو کی قبول میکنه ؟همون مرده یه کتک میزنه واز خونه پرت میکنه بیرون  

لطفا انقدر زنا رو نکوبید من شوهرم خیلی دوست دارم ولی گفتم تو الویتمی ولی بایام همه ی زندگیمه اگه می ...

آخه زنا توقع دارن اولویت شوهرشون باشن ولی اولویت خودشون بابا وداداششونه

شوهره طرف خواهر مادرشو بگیره چشماشو از کاسه درمیارن

بعد معلوم نیست تقصیر کی بوده