2777
2789

واقعا موندم باید بخندم یا گریه کنم! خواهرشوهرم از وقتی فهمیده قراره عروسی بگیریم، دست از سرم برنمی‌داره. از انتخاب سالن گرفته تا مدل لباس عروسم، همه‌چی رو خودش می‌خواد انتخاب کنه. حتی میگه آتلیه‌ای که پارسال دوستاش رفتن بهترینه و نباید چیزی رو که پیشنهاد میده رد کنم! نامزدم هم میگه اون گناه داره چون تو کرونا نخواست عروسی بگیره الان داره اینجوری میکنه بذار دلش خوش باشه. هی میگم خواهر شوهرم گناه داره ولی نامزدم هم داره همش طرف اونو میگیره و ناراحتم میکنه. نسبت به ازدواج دو دل شدم نامزدم خیلی پسر خوبیه پولداره خوشتیپه کادو عقد یه ماشین بهم هدیه داد قراره همه خرج عروسیمون رو هم اون بده. جهازمم خریدم چیدیم تو خونه جدیدمون ولی وقتی اینجوری طرف خواهرشو میگیره که داره دخالت میکنه من چیکار کنم؟؟؟؟ تروخدا راهنماییم کنید دو دل شدم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو انتخاب اون نه 

پیشنهاد اون 

پیشنهاد بده گوش میکنم اگه پسندیدم چشم اگه نه رد میکنم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

خوب دقت کن اگه بچه ننه اس روزگارت سیاهه 

یه مشاوره برو ب شوهرتم بگو یا خودم برنامه ریزی میکنم یا عروسی نمیگیریم مگه عروسی اونه؟ 

شب عروسی مامان بابام 

عمه هام بابامو یاد میدن و دعوا راه میندازن متاسفانه مامان من کوتاه میاد 

هنوزم بعد بیست سال همونن من جوگیرت نمیکنم طلاق بگیری اما چشمتو باز کن 

اگه فهمیدی اشتباه کردی حتی شب عروسی ام بود ی تاکسی بگیر  برگرد ،جوونیت اعصابت بچه هات همه حروم میشن اگه بچه ننه باشه و نتونه مستقل تصمیم بگیره

ببین باید شوهرتون بکشی طرف خودت

شاید مسخره باشه از الان ولی باید براش دلبری کنی

مردا تا دلبری ببینن برات غش و ضعف میکنن و کارت راحت تر راه میوفته

از لباسای قشنگ تا آرایش و عشوه و احترام به خانوادش(نه اینکه بگی خواهرت باشه چشم هرچی اون بگه نه فقط احترام لفظی و عملی هروقت میبینی بزار) 

اقتدار بده 

لفظی دلشو ببر

قشنگ صداش کن

مثلا اقاییم یا سرورم و...

خیلیا اینکارارو کردن رگ خواب شوهرشون تو دستشون گرفتن

خیلی حرصم میگیره از اینکارش خداوکیلی