2777
2789
عنوان

الان وقت خوبی برای خرید طلاست یا میاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 63 پست
جک آخر سال

دقیقا

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا چه جوری میخواد بشه ۲۵۰۰

والا من نمی‌دونم اون گفت 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
خاهر طلا تو پاییز شد ۴

اره راست میگی پاییز بود من تو تابستون ۲ونیم بود انگشتر گرفتم راست میگی اونموقع نیم گرم دستبند مرواریدی گرفتم  از بس فکر و خیال نابودم کرده فصلهارو قاطی کردم

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

اگه میتونی دست دوم بخر اجرتش خیلی کمتره

اره قصدم همینه انشالله بتونم پیدا کنم میخرم

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

چی گرفتی شکسته؟ دو درصد اخه نمیدن من خیلی چونه میزنم ۴ میشه آخرش

نه شکسته نیست تازه در حد نوعه هر کی میدید فکر میکرد نو خریدم 

اره به هر کی هم گفتم میگفت خیلی خوب برات حساب کرده  تو فاکتورشم زده دو درصد اجرت ساخت 

نه شکسته نیست تازه در حد نوعه هر کی میدید فکر میکرد نو خریدم اره به هر کی هم گفتم میگفت خیلی خوب برا ...

چقدر خوب مبارکت باشه عزیزم 

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

ی پله بخرید

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه اینکه میگن مثلا خاک برا ما میفته یا فلز خیر میده یا فلان چیز نمیفته راسته ؟