2777
2789

ویروس جدیدی در کار نیست فقط شیوع آنفولانزا که قبلا هم بوده زیاد شده، اصلا جای ترس و نگرانی نداره از امروز تا ۴ هفته این نکات رو رعایت کنید: سلامت

➊ ماسك بزنيد، همه جا.

➋ مايعات گرم بيشتر مصرف كنيد.

➌ بدن را گرم نگهداريد.

➍ دستان خود را تميز نگهداريد.

➎ دستمال تميز همراه داشته باشيد.

➏ ضدعفونى كننده دست همراه داشته باشيد.

➐ روبوسى نكنيد خصوصا با بچه‌ها.

➑ در دستشويى عمومى خيلى دقت كنيد.

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرونا هم همینو میگفتنفقط چشم پوشی کنید همین.

حالا استرس بدی چه فایده؟

چاره هر کدوم فقط رعایته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شما علم دارید!اطلاعات دارید!ویروس جدید هست اما این ویروس عین کرونا تلفات ندارهبنده خودم قبل اینکه او ...

خب من چی گفتم؟ آیا نگفتم آنفولانزاست یکم شدید تر؟؟؟؟

طرز صحبت کردنتون صرفا با ی جمله از من شنیدن و قضاوت کردن سطح علم و اطلاعاتم درست نیست خانوم.

ضمناا خودم هم درگیر شدم پس متوجهش هستم!

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
حالا استرس بدی چه فایده؟چاره هر کدوم فقط رعایته

استرس چی؟؟؟؟

همه قراره بگیریم و خوب اینو میدونیم مگه بالا سرمون دوتا شاخه

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

کرونا هم همینو میگفتنفقط چشم پوشی کنید همین.

من گفتم رعایت کننن نه چشم پوشی!!

حالا استرس بدی چه فایده؟چاره هر کدوم فقط رعایته

احسنت حداقل شما منظورم‌رو متوجه شدین

استرس چی؟؟؟؟همه قراره بگیریم و خوب اینو میدونیم مگه بالا سرمون دوتا شاخه

چه ناامیدی

حرفی ندارم🖐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا ما کل خانوادمون کماهه درگیر همین انفولانزاییماینا تااااازه اومدن میگن تازه وارد کشور شده!

بله دقیقااا..من گفتم صرفا دوستان اضطراب زیادی وارد نکنن به خودشون و تلقین اینکه یه بیماری عجیب و..هست