2777
2789

تو گلوم احساس سنگینی و خفگی میکنم 

رفتم دکتر گفت چون برج ۴ جواب ازمایشت خوب بوده ممکن از اعصابت باشه

ولی بش گفتم اول چکاب تیروئید بدم بعد 

سونو تیروئیدم نشون داد ی ندول ب اندازه ۷mm تو لوب سمت راستم هستش

دکتر عمومی تا دیدش گفت سریع میری ازمایش میدی

حالا امروز ازمایش دادم.جوابش هفته دیگه اماده میشه😭😭

کسی تجربه مشابه نداشته😭🤕🤧☹☹☹

خیر ندارید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا بدترین حالتو تصور میکنید؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

منم نودل دارم والا سرطان ندارم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
این مریضی تو بدترین شرایط روحیم امده سراغم🤕

یعنی هنوز هیچی معلوم نیست خودتو باختی

نه بابا محکم باش بگو هیچی نیست درست میشه به خودت روحیه بده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
درمانش چیه؟؟باید چیکار کرد؟؟

هیچی قرص تیرویید میخورم خوب نمیشن که

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.