2777
2789
عنوان

حکم تخلیه اومد ولی تخلیه نکردن

157 بازدید | 12 پست

الان ۳ بار هست ک حکم تخلیه میاد قطعی میشه ولی هیچ عملی صورت نمیگیری.

آخرین بار هم ۳ ماه پیش قطعی شد.

شوهرم شکایت کرده ک خواهر برادرش از خونش پاشن برن. اونا نرفتن.

چند باری هم با چشم خودم دادم ب بهانه کار میره بیرون ، ولی دیدم ک با همونا هست تفریح و گردش.

بنظرتون با این تاپیکایی زدم. شوهرم اینا دنبال چی ان؟

یا من بمیرم.

اول هرچی داشتم از من کندن.

بعد از مریضی بمیرم یا هی صب کنم تا عقدم بشه ۱۰ سال. ک مردم روستا پشت سرم حرف بزنن و اینا طلاق بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت با اوناست ،تورو بازی میده

مشاخصه. آخه خواهرش جلو چشمش  کار مثبت ۱۸ کرد مردم دیدن.

شوهرم ب خواهرش گقت حق نداری پاتو توخونه بزاری کثیفی. اونم جلو این همه مردم گفت زنت بد کار ه و... گفتم من چیکار کردم ک اسم منو میارن؟

کلی خواهر شوهر برادر شوهر از خونه هاشون پاشدن اومدن ریختن سرم.

گفتم من کاری نکردم ک .

گفتن همه اینا این عروس ما مقصره مردم بدونین. شوهرم هیچی نکفت. داد زد گفت برو خونه پدرت. گفتم یجور برخورد میکنین مردم فکر میکنن من کاری کردم. جمعش کردن دیگ..

آر اون موقع مثلا قهر بودن. پیش من غیرمستقیم صحبت میکردن. 

ولی موقعی ک نبودم. یا پشت تلفن صحبت میکردن باهم. هنوزم همینطوره.

چند وقت پیش هرروز روی ۱۰ با خواهرش زنگ میزد.

میگم چرا خونمون نمیومد .

مثلا بهش صبح زنگ میزدممیگفت سرکارم، میام چشم. ظهر میام.

بعد از ظهر خواهره زنگ زد سریع رفت تا شب دنبال کارهای خواهرش.

گفتم من زودتر زنگ زدم چرا نیومدی،. اصلا من دیرتر هم زنگ بزنم اولویت منم.

تا گفتم چرا ج خواهرتو میدی نده من اولویت. دیگه بهش زنگ نمیزنن. انکاری بهشون گفته

مشاخصه. آخه خواهرش جلو چشمش کار مثبت ۱۸ کرد مردم دیدن. شوهرم ب خواهرش گقت حق نداری پاتو توخونه بزا ...

ببین این آدم با خانوادش دیوونت میکنه ها ،ی ورژن ضعیفتر از تو رو من دارم ،کلا خواهرام قتل هم بکنن مادرش بدترین کار دنیارو هم با من بکنه بازم پشت اوناست داره واسشون جون میده ،منم ی خواهرشوهر دارم که کلا معلوم نیست کجاست و با کیه خیلی مشکوکه ولی شوهرم فک میکنه پاکدامن ترین دختره روی زمینه اصلا انگار نه انگار 

و خدایی که در این نزدیکیست...

چون گفتی تاپیکامو بخونید متوجه میشوید رفتم دیدم 

احساس میکنم ضربه ای که از گذشته خوردی روی روح و روانت تاثیر گذاشته و رفتار مناسب با هیچکس نداری همیشه حق به جانبی و همرو مقصر میدونی 

برو مشاوره مشورت بگیر یا سعی کن حقیقت رو قبول کنی همیشه آدم اون چیزی که میخاد نمیشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چون گفتی تاپیکامو بخونید متوجه میشوید رفتم دیدم احساس میکنم ضربه ای که از گذشته خوردی روی روح و روان ...

ن گذشتم با هیچکس نبودم.

۱۵ سالم بود باهاش دوست شدم و ۱۹ باهاش ازدواج کردم

ن گذشتم با هیچکس نبودم. ۱۵ سالم بود باهاش دوست شدم و ۱۹ باهاش ازدواج کردم

منظورم کتک هایی که خوردی و حرف زوری که شنیدی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید