2777
2789
عنوان

چرا نمیگید🦥

66 بازدید | 7 پست

روند حذف تاپیک عوض شده؟؟؟

چجوری باید تاپیکمو حذف کنم؟؟؟

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

مگه نباید نینی یار رو صدا بزنی یا گزارش بزنن برات؟تغییر کرده؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه نباید نینی یار رو صدا بزنی یا گزارش بزنن برات؟تغییر کرده؟

مگه قبلنا اینطوری نبود که روزای زوج لینکشو میزاشتی تو تاپیک حذف تاپیک ؟

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

برای حذف تاپیک  باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه غیر تعطیلات از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵ بفرستید به پی وی @niniyar_1                            و فقط روزی یه لینک حذف میشه با محتوای خصوصی و خانوادگی

آن دسته از تاپیک های بدون پست هم با اون علامت سه نقطه خودتون قادر به حذفشون هستید..

فقط برای حذف تاپیک ها در روزها و ساعات گفته شده اقدام کنید....

راجب تعلیق کاربری هم عین قبل نیست و در صورت تعلیق اکانت و تاپیکها برای سایرین قابل رویت هست مگه اینکه از قبل حذفشون کرده باشید.

درخواست گزارشم ممنوعه تعلیق میشن دو طرف.⛔⛔⛔

به نی نی یار یک هم همینجوری قابلیت ارسال پیام دارید بدون اینکه تو لیست دوستاتون باشن

برای تعلیق هم باید نی نی یار اون شیفت رو تگ کنید ولی در صورت تعلیق تاپیکا و اکانتتون میمونه و فقط قطع میشه دسترسیتون به تاپیک زدن و پست گذاشتن و جواب پیام خصوصی دادن

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

برای حذف تاپیک باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خواهش میکنم

فقط تو ساعت ها و روزهای گفته شده به پی وی نی نی یار ۱ ارسال کنید ... غیر اینا باشه حذف نمیشه

تاپیک خصوصی خانوادگی

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar