2777
2789
عنوان

بر همسایه بد لعنت

255 بازدید | 14 پست

دوستان تو رو خدا بگید چیکار کنم،؟؟نمیتونم خونمو هم حایه همسایه دیوار به دیوار داریم خودش پیره ولی نوه شو دخترشو میاره پیش خودش تهران هم هر روز مدارس تعطیله از ساعت ۷ صبح که میاد اینجا تا ۱۲ شب با مامانش برمیگرده بعد همش میدوعه جیغ میزنه بچه روانیه کلا هرچی از دهنش میاد به مادربزرگش میگه کوچیک هم نیست ۹ سالشه دختر بچه ست پدرم مریض شده از زمانی که اومدیم اینجا هم ما صاحب خونه ایم هم اونا بعد اعتراض کردیم تذکر دادیم بدتر لج میکنن مامانم صدا آهنگ رو زیاد میکنه که صداش بی افته ولی انگار نه انگار بعدم که مادره دختره هم بد دهنو بیشعور هر چی از دهنش در اومد به بابای من گفت خدا از همسایه بد نگذره بچه عین گاو می مونه سنگینه میدوعه انگار قلب آدم میاد تو دهنش بعد حالا تو تربیت این مونده یکی دیگه حامله ست دیگه ماشینشم میاره تو پارکینگ میذاره شبا هم که میرفت خونش دیگه نمیره شب همینجا می خوابه بر پدر و مادر همسایه بد...

واقعا که والا ما هم تعطیلیم اما خونه ی خودمون اروم نشستیم با سه تا بچه خونه ی مامانم هم نمیتونیم بریم شوهرم باید ببره مارو تنها نمیزاره بریم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

دقیقا ماهم خونه از خودمونه ی همسایه داریم عین سگ هار پاچه آدمو میگیره بالای بچع

یعنی دست بچش تو دستشه هرروز ی زنو میبنده سینه فحش

با من دعوا کرد گفتم بچن عیب نداره شما نباید ب من فحش بدی زشته! گفت زشت پیرزنه سوار دوچرخه ولو سوار ماشین شو بوق بزن!! 😳😳😳

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم یدونه داریم بالا سرمونه با دختر واحد بغلیش یکی میشن مثل اسب یورتمه میرن بالای سرمون انگار سقف داره میاد پایین خانومایی که طبقه دوم به بالا هستین تو روخدا ملاحظه طبقه پایین رو بکنین به بچه هاتون تذکر بدین اروم راه برن وقتی دنبال هم میکنن ومیدون انگار با پتک تو سرم میکوبن انقد وحشتناکه

واقعا که والا ما هم تعطیلیم اما خونه ی خودمون اروم نشستیم با سه تا بچه خونه ی مامانم هم نمیتونیم بری ...

شما فهم و شعور دارید ولی اینها خیلی آدم های عوضی و زبون نفهمن اصلا بی خانمان هستن انگار خونه ندارن خونه رو خالی میزاره برای شوهرش که هر کاری دوست داره بکنه بعد خودش میاد رو سر ما خراب میشه خدا ازش نگذره

دقیقا ماهم خونه از خودمونه ی همسایه داریم عین سگ هار پاچه آدمو میگیره بالای بچعیعنی دست بچش تو دستشه ...

بعضی ها واقعا بیشعورن بعد همین خانم ادعاش میشه تهرانی و از همه بیشتر مفهمه و جالبه میگه دکترا روانشناسی داره و‌ بی آبرو ترین زنی هست که دیدم

ما هم یدونه داریم بالا سرمونه با دختر واحد بغلیش یکی میشن مثل اسب یورتمه میرن بالای سرمون انگار سقف ...

بعد ادعاشون میشه آپارتمان همینه و ما فرهنگ آپارتمان نشینی نداریم چه قانون بدی داریم که باید اینها رو تحمل کنیم کاشکی میشد یکی بیاد این عوضی ها رو درست کنه 

آفرین فقط ادعا شانس ما بدترین آدم اومد همسایمون شد😭😂

اخ گفتی صدا از دیوار میاد از ما نه واقعا چیکار باید کرد؟؟؟؟

مگه ما آدم نیستیم چرا باید حال بقیه رو خراب کنن خدا رو خوش میاد آه ملت میگیرتت بدبخت

بخدا 2تا بچه کوچیک دارم 

تو شهر غریب  یه هفته تموم تو ماشین ازین املاکی به اون املاکی 

فقط دنبال خونه طبقه اول بودیم  گفتم هم بچه هم اذیت نشن هم مردمو اذیت نکنن 

از صب که املاکیا باز میکردن تا موقعی که ببندن گشتیم بالاخره پیدا کردیم 

حالا بچه طبقه بالامون ساعت 10 شب بیدار میشه تا ساعت 2 یه سره مث اسب میدوه  

داغون شدیم  باباشم مدیرساختمونه  ادعاش هم میشه  

صب زود پا میشه تو بالکن هرچی دستش بیاد میندازه پایین 

بخدا 2تا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب یه هفته تموم تو ماشین ازین املاکی به اون املاکی فقط دنبال خونه ...

نمیدونم چی بگم من که صبح تا شب دعا میخونم خدا جواب این طور آدم های بیشعور و عوضی رو بده شوهرم مريض شده دیشب بردم دکتر حالش خوب نیست من که همش نفرینش میکنم هنوز ۸ ماه نیست این خونه رو خریدیم دوباره چطوری میتونم با این وضع بازار خونم بفروشم برم جای دیگه