2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگ زن و شوهری برین پیش دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 32 پست
خوبن برادر شوهرم خیلی با ادبه دوتا خواهرشوهرمم خوبن تعجب میکنم واقعا از همچین آدمی

خیییییلی شانس آوردی 

خدا رو شکر

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده شوهرم خیلی تو کارشن اصلا تعجب میکنم بیشتر از خدا ب این جادوگران اعتماد دارن

هیچ وقت سمت این چیزها نرو.  اول که اگه برای برآورده شدن خواسته هات به جای اینکه سمت خدا بری سمت جادو بری نشونه کفر هست 

دوم پای موجودات ماورای طبیعی اهریمنی به زندگیت باز می کنه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

آره واقعا دعانویسی حرامه و موجب بدبختی و بدبیاری میشه 

اجنه کافر و یهو دی رو وارد زندگی میکنن دعانویسای آشغال

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

پس اینایی که میرن و موفق هم میشن چطوریه ؟

اگه به حکیم بودن و رحمان و رحیم بودن خدا ایمان داشته باشیم می رسیم به این که اون چیزی که به واسطه دعا نویس بهش برسی گرچه فکر کنی موفقیت هست ولی شر و نکبت هست. ولی اون شکست و سختی که خدا بده حتی اگه به ما سخت بگذره ولی توش یه برکت و نعمتی هست که بعدها درک می کنیم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!