2777
2789
عنوان

یه گوله کبود تو لبمه😭عفونته ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 38 پست
مرسی جیگر ،آدرس دکترت کجاست ،بعدش کلینیک هم به نظرت خوبه؟؟؟

فدااتشم اره عزیزم خوبه

من همدانم پیش دکتر عمرانی زدم 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا مگه میشه ،تو چجوری حواست بود،آخه یهو یه جوری باز کنه آدم نفهمه

خب میارن بالای سرت انباکس میکنن اصلا درستش همینه ژل و سرنگ رو پیش خودتون باز کنن قبلش هم بگین بگین لطفا ژل و سرنگ رو پیش خودم باز کنید و تاریخ ژلو حتماااااا نگا کنین نورامیس هم ژل خوبیه من مورامیس زدم

خب میارن بالای سرت انباکس میکنن اصلا درستش همینه ژل و سرنگ رو پیش خودتون باز کنن قبلش هم بگین بگین ل ...

من یه کلینیک زنگ زدم پرسیدم گفتم جلوی خودم باز کنید ،گفت ما ژلمون رو باز کردیم ولی حسابتون راحت ژل ما معتبره 

چ لبای قشنگی شاید جای سوزن هس کبودیه چون من شیدلب انجام دادم چندروز لبم کبودبنفش بود ورم داشت 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چ لبای قشنگی شاید جای سوزن هس کبودیه چون من شیدلب انجام دادم چندروز لبم کبودبنفش بود ورم داشت

شیدینگ با این فرق داره فداتشم 

من یه کلینیک زنگ زدم پرسیدم گفتم جلوی خودم باز کنید ،گفت ما ژلمون رو باز کردیم ولی حسابتون راحت ژل م ...

چن جا دیگ بپرس ببین چی‌میگن 

میشه عکس لب فعلیت فقط لبت بفرستی ببینم چ رنگی شده

بیزحمت ریپلای کن بیام ببینم

خدایا کمک مردمان کشورم کن.